Donna D'Errico:

Delte lettkledd video: - For gammel

«Baywatch»-stjerna (54) har sett seg lei av kritikken.

REFSES: Donna D'Erricos lettkledde video ble ikke godt tatt imot. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller og modell Donna D'Errico (54) slo for alvor gjennom i 1996 i den amerikanske TV-suksessen «Baywatch». Der spilte hun rollen som Donna Marco gjennom to sesonger.

Året før hun dukket opp på skjermen, stilte hun opp i det verdenskjente magasinet Playboy som «Playmate of the Month». D'Errico er med andre ord ikke fremmed for å vise frem litt kropp.

Den dag i dag stiller 54-åringen gledelig opp i bikini, både i form av bilde og video. Denne gangen ble det imidlertid ikke like godt tatt imot.

BAYWATCH: Donna D'Errico (52) sjarmerte gutter og jenter i senk gjennom rollen sin som Donna Marco gjennom to sesonger, men de siste åra har hun ikke kapret de største rollene i Hollywood. Reporter: Jeanette N. Vik Vis mer

- For gammel

Tidligere denne måneden publiserte D'Errico en video av seg selv på Instagram, hvor hun var iført en bikini med mønster av det amerikanske flagget.

Kort tid etter strømmet kommentarene inn fra flere kvinnelige følgere, som hevdet at hun var altfor gammel til å bruke bikini.

Når svarer 54-åringen, som tydeligvis har fått nok. Det skriver blant andre People.

«Ganske mange kvinner klaget på videoen jeg la ut 4. juli i en rød, hvit og blå bikini, fordi de trodde jeg «hadde mer klasse» og mente jeg var «for gammel til å bruke bikini». Og til min favoritt, at jeg var «desperat», skrev hun innledningsvis på Instagram.

Hun fortsetter:

«La meg fortelle deg noe som kan overraske deg. Jeg kan faktisk kle meg i og gjøre bokstavelig talt hva jeg vil. Bare så det er sagt, her er jeg i bikini, sittende på huk på et salongbord», svarer hun.

Til tross for de negative kommentarene, har ikke skuespilleren latt seg knekke. Hun forteller til følgerne sine at videoen fortsatt ligger ute på kontoen hennes, da mange trodde at den var slettet.

I VINDEN: Norske Amalie Olufsen pryder sin andre «Playboy»-forside, men denne gangen har det skjedd på et noe utradisjonelt vis. Vis mer

- Veldig selvbevisst

Selv om D'Ericco ser ut til å være en selvsikker kvinne, sliter også hun med egne usikkerheter.

54-åringen har nemlig innrømmet at hun har hatt utfordringer når det kommer til selvtilliten sin. Ifølge People delte hun tidligere denne måneden et innlegg om at hun sliter med selvbildet sitt.

«Jeg kan posere for bilder og se bra ut, men i det virkelige liv er jeg veldig selvbevisst», skal hun blant annet ha skrevet i innlegget.

«Omfavn det herlige rotet du er», fulgte hun opp.

LES OGSÅ: Deler åpenhjertig: - Er så tungt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer