PÅ BRYLLUPSREISE: John Arne Riise og Louise Angelica Markussen nyter nå hvetebrødsdagene i varme omgivelser etter at de giftet seg i Oslo lørdag.  Foto: FameFlynet Norway
PÅ BRYLLUPSREISE: John Arne Riise og Louise Angelica Markussen nyter nå hvetebrødsdagene i varme omgivelser etter at de giftet seg i Oslo lørdag. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Delte lettkledd bilde fra bryllupsreisen

John Arne Riise og Louise Angelica nyter late dager i strandparadis.

SEOGHØR.NO: Lørdag giftet fotballspiller John Arne Riise (33) seg med kjæresten Louise Angelica (23). Paret ga hverandre sine ja i Nordberg kirke i Oslo før det bar videre til fest på Stordalen-hotellet The Thief.

Bruden strålte i hele to brudekjoler og fikk en overdådig diamant på fingeren da hun ble fru Riise.

For de nygifte stoppet ikke feiringen med det første og paret tilbringer nå dagene i solen på  strandparadiset Maldivene - det kommer frem av bildene Louise Angelica delte på Instagram onsdag.

Et av bildene viser den nygifte blondinen svært lettkledd mens hun mediterer i solen. Det ser ut til at Louise Angelica har droppet bikinitoppen og viser en flott silhouette i motlys.

Hun har også delt et bilde av det som ser ut som Riise som slapper av i tropiske omgivelser.

- I spy someone enjoying married life, skriver Louise Angelica og merket bildet med «vacay» og «honeymoon».

 

Den rødhårede fotballspilleren lå tydeligvis litt for lenge i solen og delte torsdag morgen et bilde på Instagram der han viste resultatet av solingen.

- Why do I never learn to use the right sun cream? Red as a lobster again, skriver Riise under bildet som viser et tydelig shorts-skille.

John Arne lar ikke solskaden legge en demper på humøret og har merket bildet med «happy» og «ginger». Paret tilbringer bryllupsreisen på Maldivene og i Dubai før de drar videre til fotball-VM i Brasil.

LES OGSÅ: Endelig sto hun brud