Kim Kardashian West:

Delte kryptisk melding: - Du tuller ikke, Kim

Realitystjernen tilbrakte alle hjerters dag uten ektemannen.

VEKKER OPPSIKT: Kim Kardashian West delte en kryptisk melding under et av sine siste Instagram-bilder. Foto: Splash News/ NTB
VEKKER OPPSIKT: Kim Kardashian West delte en kryptisk melding under et av sine siste Instagram-bilder. Foto: Splash News/ NTB Vis mer
Publisert

Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) fortsetter tilsynelatende å leve hver for seg. Selv om en skilsmisse ennå ikke er et faktum, er det lite som tyder på at de har et tett samliv - og etter alt å forstå går det mot slutten av det som snart er blitt et syv år langt ekteskap.

Kanye har nemlig gjort ranchen i Wyoming til sitt hovedhjem, mens Kardashian lever livet i Los Angeles med parets fire barn: North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (1).

Parets beslutning om å leve hver for seg skal ha kommet av det som blir beskrevet som et «giftig» forhold - og et ønske om å skjerme barna.

Nylig ble det imidlertid spekulert på om paret hadde gitt ekteskapet et nytt forsøk. Etter at Kardashian poserte iført et par Adidas Yeezys, som er designet av ektemannen, var fansen nemlig overbevist om at dette var ment som en direkte støtte til West.

Det kan imidlertid se ut til å forbli bare spekulasjoner - da det heller ikke var noe tegn til West på selve valentinsdagen forrige helg.

AVSLØRER: Ryktene har svirret om at Kanye West har vært utro mot Kim Kardashian West med youtuberen Jeffree Star. Nå kommenterer sistnevnte ryktene. Video: Jeffree Star Vis mer

Kryptisk melding

Samtidig som stjernene rundt om i verden roste sin bedre halvdel opp i skyene på valentinsdagen, var det stille fra Kim. Heller ikke Kanye tok seg bryet med å skrive noen pene ord om kona på sosiale medier.

Dagen etter var Kim tilbake på sosiale medier, hvor hun delte et bilde på Instagram. Det var derimot ikke rapperen hun poserte sammen med på bildet, men storesøsteren Kourtney Kardashian (41).

Iført hver sin bikini poserte de under blå himmel på kritthvit sand, og selv om flere så ut til å være blåst av banen av de to søstrene, hadde andre merket seg bildeteksten.

«Det går en tynn linje mellom kjærlighet og hat», skrev Kim til bildet.

Hun fulgte imidlertid raskt opp med et hjerte og en latter-emoji, før hun skrev «Jeg tuller, jeg tuller». Fansen var likevel ikke overbevist om at dette bare var en uskyldig bildetekst uten mål og mening.

«Du tuller ikke, Kim», hadde en kommentert.

«Nei, det gjør du ikke», hadde en annen fulgt opp med.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

Det kan tenkes at dette var et stikk mot ektemannen, men det vites ikke. Verken Kardashian eller West har så langt kommentert skilsmisseryktene, men fansen trenger angivelig ikke vente lenge før de får svar.

Ifølge Page Six er dramaet som har utspilt seg på hjemmefronten filmet og godt dokumentert, og skal ifølge nettstedet bli en del av den aller siste sesongen av «Keeping Up With The Kardashians», som blir å se på tv senere i vår.

Ekstremt stresset

Nylig hevdet en kilde at Kim er veldig stresset om dagen, og at hun gjør sitt beste for å holde ekteskapsproblemene med Kanye så private som mulig.

- Kim og Kanye prøver sitt beste for å holde problemene i forholdet privat, spesielt av hensyn til barna. Kim er ekstremt stresset akkurat nå med å ta vare på barna, studere til å bli advokat og finne ut av situasjonen med Kanye på best mulig måte for både barna deres og Kanye og hans mentale helse, fortalte en kilde til ET Online i onsdag.

Ifølge en kilde til People har ikke Kanye det så bra akkurat nå, og han skal være både engstelig og lei seg.

SLUTT: Realityserien «Keeping Up with the Kardashians» går mot slutten. Her er noen av høydepunktene fra programmet. Video: Hayu (TV 2 Sumo) / Rød Løper Vis mer

- Han vet at ekteskapet er over, og at det er ingenting han kan gjøre akkurat nå. Han vet også hva han taper ved å miste Kim, sa kilden.

Selv om skilsmissepapirer ikke har blitt sendt av gårde riktig enda, mener flere kilder at en skilsmisse er like rundt hjørnet.

- Det er veldig lite håp om en gjenforening. Det måtte i så fall ha vært et mirakel, men Kanye tror på mirakler, fortsetter kilden.

Det kan imidlertid se ut til at Kanye holder fast ved håpet om en gjenforening med kona. Tidligere denne uken ble han nemlig observert med gifteringen sin på fingeren i Malibu, ifølge Page Six.

Kim på sin side har blitt observert uten gifteringen ved flere anledninger siden skilsmisseryktene satte fart.

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

- Kontaktet advokat

Så tidlig som i fjor sommer begynte problemene å balle på seg for stjerneparet. Etter kontroversielle valgkampmøter, Twitter-tirader og endeløse stikk mot Kardashian-familien fra Kanye, skal begeret ha rent over for den 40 år gamle realitystjernen.

Ifølge US Magazine skal firebarnsmoren ha vært i dialog med den profilerte skilsmisseadvokaten Laura Wesser allerede i juli, for å legge en plan for skilsmissen dersom ekteskapet skulle gå i oppløsning.

Kilden nettstedet hadde snakket med forklarte at Kim hadde søkt veiledning hos sine økonomiske rådgivere for å komme frem til en «exit»-plan som skal være «til det beste for hele familien».

KORSETT: Kim Kardashian liker å sjokkere, og det gjør hun, nok en gang, på Instagram. Video: Rød Løper Vis mer

Hun skal blant annet ønske en jevn fordeling av eiendelene, og det skal være snakk om en «rettferdig avtale».

- Kim har alle eiendelene sine og det finansielle klart til hun bestemmer seg for å offisielt ta ut skilsmisse. Venner trodde hun skulle ta ut skilsmisse i september, men hun holder ut. Det betyr ikke at alt i kulissene er klargjort allerede, uttalte kilden.

LES OGSÅ: Uttaler seg etter sjokkintervjuet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer