SØTT: David Beckham delte dette nydelige bilde av han og sønnen Brooklyn, på hans 16 års dag.  Foto: Stella Pictures
SØTT: David Beckham delte dette nydelige bilde av han og sønnen Brooklyn, på hans 16 års dag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Delte kjærlig øyeblikk på Instagram

David Beckham er ikke redd for å vise kjærlighet i offentligheten.

Publisert

SEOGHØR.NO: Den berømte Beckham-familien er ikke redd for å vise kjærlighet i offentligheten.

Da David (39) og Victoria Beckhams (40) eldste sønn fylte 16 år, la pappa David ut et meget søtt bilde på Instagram.

- Gratulerer med dagen til den store gutten min, skrev David under bildet.

SØTT: David Beckham delte dette nydelige bilde av han og sønnen Brooklyn, på hans 16 års dag.  Foto: Stella Pictures
SØTT: David Beckham delte dette nydelige bilde av han og sønnen Brooklyn, på hans 16 års dag. Foto: Stella Pictures Vis mer

På bildet kan man se et kjærlig øyeblikk mellom far og sønn. Brooklyn ligger i armkroken på sin kjekke far mens han får et kyss på hodet.

16-åringen har tydeligvis lært av sin far, og var ikke redd for å vise omsorg for sin lillesøster foran alle fotografene.

Da Victoria viste frem årets høst-og vinterkolleksjon i februar var hele familien på plass. Både Brooklyn (15), Romeo (12), Cruz (snart 10) og lille Harper (3) var kledd i sort, og de fulgte mamma Victorias moteshow sammen med pappa og Vogue-redaktør Anna Wintour (65).

Familiens lille favoritt

Men etter Victoria Beckham-visningen var treåringen sliten, og da visste storebror Brooklyn råd.

Det søte søskenparet forlot catwalkshowet sammen, for å feire med familien på restauranten Balthazar - Brooklyn med sjarmtrollet Harper trygt i armene.

KJEDET SEG: Søte Harper satt pent og pyntelig ved siden av Anna Wintour på mammas motevisning, men sa mer trøtt enn begeistret ut. Etter visningen tok Brooklyn henne i armene, slik at hun slapp å gå til familiefeiringen selv.  Foto: All Over Press
KJEDET SEG: Søte Harper satt pent og pyntelig ved siden av Anna Wintour på mammas motevisning, men sa mer trøtt enn begeistret ut. Etter visningen tok Brooklyn henne i armene, slik at hun slapp å gå til familiefeiringen selv. Foto: All Over Press Vis mer

At de tre sønnene til Victoria og David Beckham elsker rollen som beskyttende storebrødre, har den tidligere fotballstjernen også fortalt i et intervju.

Den kjekke H&M-modellen tror han vet hvordan det blir i fremtiden, når familiens yngste øyesten skal begynne å treffe gutter.

- Hun har tre brødre som kommer til å følge henne, tre brødre som vil spise sammen med henne og tre brødre som vil ledsage henne hjem igjen, der hun har en pappa som venter på henne, har David Beckham sagt til Access Hollywood ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Blir dette Linni Meisters brudekjole?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer