MTV Video Music Awards og Katy Perry:

Delte humoristisk bilde etter fødselen

Katy Perry sørget for å skape overskrifter, selv om Lady Gaga stjal showet under nattens prisutdeling.

OVERRASKET: Katy Perry ble nylig mor for første gang, og var naturlig nok ikke til stede under årets MTV VMAs. Likevel sørget hun for å vekke oppmerksomhet hjemmefra. Foto: Getty Images for SHEIN/ AFP/ NTB scanpix
OVERRASKET: Katy Perry ble nylig mor for første gang, og var naturlig nok ikke til stede under årets MTV VMAs. Likevel sørget hun for å vekke oppmerksomhet hjemmefra. Foto: Getty Images for SHEIN/ AFP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag gikk MTVs årlige Video Music Awards av stabelen i New York - tydelig preget av samtiden.

Prisutdelingen foregikk nemlig tilsynelatende helt uten publikum, grunnet den pågående pandemien.

Det stoppet imidlertid ikke store stjerner som Lady Gaga (34), Ariana Grande (27), Miley Cyrus (27) og The Weeknd (30) fra å levere et forrykende sceneshow.

Ble historisk

Kveldens store vinner ble likevel Lady Gaga, som stakk av med hele fem priser - beste kinematografi i en musikkvideo, beste samarbeid og årets låt, alle for hiten «Rain On Me», som hun synger med Ariana Grande (27).

KVELDENS VINNER: Artist Lady Gaga stakk av med hele fem priser under nattens Video Music Awards. Foto: NTB scanpix
KVELDENS VINNER: Artist Lady Gaga stakk av med hele fem priser under nattens Video Music Awards. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hun stakk også av med prisen for beste artist, og skrev historie som den første noensinne til å bli overrakt den såkalte Tricon-prisen. Ifølge E! News deles prisen ut som en anerkjennelse til artister som har gjort det stort innen tre eller flere områder.

Det er likevel ikke å stikke under stol at også stjernens antrekk var noe som tiltrakk seg oppmerksomhet.

Natt til mandag var Lady Gaga nemlig å se i hele åtte antrekk, hvor tre av dem var en del av hennes sceneopptreden. Både artisten selv og hennes stylist, Nicola Formichetti (43), har i ettertid har delt bilder av antrekkene på sine Instagram-kontoer.

I kommentarfeltene hylles hun både for prisene hun mottok, men også for de spesielle antrekkene. Mens flere kaller henne «ikonisk», har andre opprettet beskrivende nyord som «COVID Chic», der det siktes til at hun på en moteriktig måte bærer masker som minner om munnbind, som blant annet nå brukes for å beskytte en selv og andre mot coronaviruset.

Med stikk til eksen?

Sett bort fra Lady Gaga var også Miley Cyrus å se på scenen under nattens VMA. 27-åringen fremførte sin splitter nye låt «Midnight Sun» - som flere mener åpenbart handler om eksmannen Liam Hemsworth (30).

Det tidligere ekteparet gikk hver til sitt i fjor sommer, bare et halvt år etter at de ble mann og kone. Paret hadde på tidspunktet vært sammen i nesten et tiår, sett bort fra en pause fra 2013 til 2015.

Ved slutten av opptredenen sørget Cyrus for å skru tilbake tiden, da hun plutselig satte seg på en disco-utgave av den berømte kula som er å se i musikkvideoen til hiten «Wrecking Ball» - som hun slapp i etterkant av bruddet med Hemsworth i 2013.

WRECKING BALL: Miley Cyrus skrudde tiden tilbake syv år da hun svingte seg på den berømte kula. Foto: NTB scanpix
WRECKING BALL: Miley Cyrus skrudde tiden tilbake syv år da hun svingte seg på den berømte kula. Foto: NTB scanpix Vis mer

Flere fans har i etterkant av prisutdelingen spekulert på om det hele var ment som et ekstra stikk mot eksmannen.

- Stikket hun sendte i retning Liam ved å synge «Jeg trenger ikke å bli elsket av deg», mens hun svingte med «Wrecking Ball»-kula er akkurat hva jeg elsker, Miley Cyrus, har en fan skrevet på Twitter.

IKONISK: Festivalsommeren er nærmest avlyst, men ikke fortvil, for har har du noen av de mest ikoniske TV-opptredene gjennom tidene. Vis mer

Kom med Insta-stunt

Som nevnt ble årets VMA-utdeling betraktelig trappet ned på grunn av pandemien som fremdeles herjer i verden. Av den grunn var det også langt færre kjendiser til stede enn tidligere - og den røde løperen var ikke like fullpakket av fotografer.

Blant dem som glimret med sitt fravær var artisten Katy Perry (35). Det var imidlertid av gode grunner, da artisten for kort tid siden fødte en datter.

Helt glipp av nattens festligheter gikk hun derimot ikke, da den nybakte moren virket å ha skapt sin egen «røde løper» hjemme hos seg selv. På Instagrams historiefunksjon overrasker nemlig 35-åringen med et humoristisk stunt, der hun viser seg frem etter fødselen - utstyrt med et trøtt ansiktsuttrykk, høye truser og en pumpe-bh.

Til bildet spøker Katy Perry med at det er hennes VMA-antrekk, der hun tagger leverandørene av undertøyet, og legger til:

«Hår og sminke av: Utmattelse».

SPØKEFUGL: Katy Perry viser frem det hun mener er VMA-antrekket sitt. Foto: NTB scanpix
SPØKEFUGL: Katy Perry viser frem det hun mener er VMA-antrekket sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det var likevel noen kjente ansikt som faktisk dukket opp på VMA-utdelingen, deriblant Bella Hadid (23), Madison Beer (21) og Bebe Rexha (31), samt Netflix-aktuelle Joey King (21) og Sofia Carson (27).

LES OGSÅ: Slaktes for dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer