MTV Video Music Awards og Katy Perry:

Delte humoristisk bilde etter fødselen

Katy Perry sørget for å skape overskrifter, selv om Lady Gaga stjal showet under nattens prisutdeling.

OVERRASKET: Katy Perry ble nylig mor for første gang, og var naturlig nok ikke til stede under årets MTV VMAs. Likevel sørget hun for å vekke oppmerksomhet hjemmefra. Foto: Getty Images for SHEIN/ AFP/ NTB scanpix
OVERRASKET: Katy Perry ble nylig mor for første gang, og var naturlig nok ikke til stede under årets MTV VMAs. Likevel sørget hun for å vekke oppmerksomhet hjemmefra. Foto: Getty Images for SHEIN/ AFP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag gikk MTVs årlige Video Music Awards av stabelen i New York - tydelig preget av samtiden.

Prisutdelingen foregikk nemlig tilsynelatende helt uten publikum, grunnet den pågående pandemien.

Det stoppet imidlertid ikke store stjerner som Lady Gaga (34), Ariana Grande (27), Miley Cyrus (27) og The Weeknd (30) fra å levere et forrykende sceneshow.

Ble historisk

Kveldens store vinner ble likevel Lady Gaga, som stakk av med hele fem priser - beste kinematografi i en musikkvideo, beste samarbeid og årets låt, alle for hiten «Rain On Me», som hun synger med Ariana Grande (27).

Hun stakk også av med prisen for beste artist, og skrev historie som den første noensinne til å bli overrakt den såkalte Tricon-prisen. Ifølge E! News deles prisen ut som en anerkjennelse til artister som har gjort det stort innen tre eller flere områder.

Det er likevel ikke å stikke under stol at også stjernens antrekk var noe som tiltrakk seg oppmerksomhet.

Natt til mandag var Lady Gaga nemlig å se i hele åtte antrekk, hvor tre av dem var en del av hennes sceneopptreden. Både artisten selv og hennes stylist, Nicola Formichetti (43), har i ettertid har delt bilder av antrekkene på sine Instagram-kontoer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer