Delte historisk bilde med kjæresten

Den russiske tennisspilleren Anna Kournikova overrasket Instagram-fansen.

STØDIG PAR: Enrique Iglesias og Anna Kournikova har vært et par i en årrekke, men aldri før har den blonde skjønnheten publisert et kjærestebilde i sosiale medier.  Foto: SipaUSA
STØDIG PAR: Enrique Iglesias og Anna Kournikova har vært et par i en årrekke, men aldri før har den blonde skjønnheten publisert et kjærestebilde i sosiale medier. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Popstjernen Enrique Iglesias (41) og den russiske tennisstjernen Anna Kournikova (35) har vært sammen i hele 15 år, men har hele veien holdt en relativt lav profil.

Det har svirret både bryllup-og bruddrykter rundt dem flere ganger, men det stødige paret har ikke latt noe ødelegge mellom dem.

Til tross for det langvarige forholdet, har den vakre blondinen aldri før delt bilder av kjæresten i sosiale medier - inntil nå. 

Nylig la skjønnheten ut et bilde av seg selv sammen med Enrique og lillebroren Allan på sin Instagram-profil, noe som fikk fansen til å juble.

Saken fortsetter nedenfor.

Et bilde publisert av Anna Kournikova (@annakournikova)

Hittil har det unike bildet fått nesten 25.000 «likes» og over 1100 kommentarer. 

- Dere ser alltid helt fantastiske ut, skriver Instagram-brukeren som kaller seg «Prattcyrus». 

- Hvorfor i all verden har dere ikke giftet dere ennå? skriver «Guadalupedesign».

- Jeg er så glad på deres vegne, skriver «MaverickrOhan».

Saken fortsetter under bildet.

HOLDER EN LAV PROFIL: Året etter de ble et par, stilte Anna Kournikova og Enrique Iglesias sammen opp på MTV Video Music Awards i 2002. Siden den gang har de holdt forholdet utenfor rampelyset. Foto: ZUMA Press
HOLDER EN LAV PROFIL: Året etter de ble et par, stilte Anna Kournikova og Enrique Iglesias sammen opp på MTV Video Music Awards i 2002. Siden den gang har de holdt forholdet utenfor rampelyset. Foto: ZUMA Press Vis mer

Vil ikke gifte seg

«Hero»-sangeren møtte den russiske tennisspilleren under innspillingen av Enriques musikkvideo «Escape», og siden har de vært sammen.

Selv om de har vært et av Hollywoods heteste par i 15 år, har turtelduene aldri giftet seg. I 2012 fortalte sangstjernen at han ikke har planer om å fri til kjæresten på en stund.

- Jeg har aldri tenkt at ekteskap vil utgjøre noen forskjell. Kanskje det er fordi jeg kommer fra skilte foreldre, men jeg tror ikke man elsker noen mer på grunn av et papir, sa Iglesias til bladet Parade.

Heldigvis deler blondinen kjærestens syn på ekteskap.

- Det er ikke viktig for meg. Jeg er i et lykkelig forhold og det er det som teller, uttalte den profesjonelle tennis-spilleren til magasinet Women's Health i 2011.

Saken fortsetter nedenfor.

INGEN PLANER OM FRIERI: Enrique og Anna har vært sammen i 15 år, men han ønsker ikke å fri til henne med det første.  Foto: Ap
INGEN PLANER OM FRIERI: Enrique og Anna har vært sammen i 15 år, men han ønsker ikke å fri til henne med det første. Foto: Ap Vis mer

- Hun er den kuleste dama

Selv om det flere ganger har fått rykter om at forholdet mellom de to stjernene har vært på gyngende grunn, ser det ut som at alt er i orden mellom dem.

I fjor åpnet Enrique seg om de sterke følelsene han har for kjæresten.

- Hun er den kuleste jenta i verden. Hun forstår hvem jeg er, og er villig til å ofre sin egen personlige tid med meg og la meg holde på med musikken. Det er et stort offer og jeg respekterer det enormt, skrøt han, ifølge Contactmusic.com.

LES OGSÅ: Gordon Ramsay i dyp sorg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer