BLE HJEMME: I fjor tok Truls Svendsen med seg kjæresten Charlotte Smith på Gullruten for første gang. I år ble de derimot hjemme. Foto: Andreas Fadum
BLE HJEMME: I fjor tok Truls Svendsen med seg kjæresten Charlotte Smith på Gullruten for første gang. I år ble de derimot hjemme. Foto: Andreas FadumVis mer

Gullruten:

Delte Gullruten-øyeblikk fra sofaen

Truls Svendsen ble hjemme i sofaen lørdag kveld.

Mens tv-profiler fra hele landet i kveld ankom Grieghallen i Bergen for å delta på årets Gullruten-utdeling, var det kanskje spesielt én som glimret med sitt fravær.

Truls Svendsen (46), som var nominert i to kategorier, «Beste reality» for «Tjukken og Lillemor» og «Beste underholdningsprogram» for «Truls à la Hellstrøm», holdt seg nemlig hjemme i sofaen framfor å delta på årets utdeling.

Dette fordi han og samboeren, Charlotte Smith (30), i disse dager venter sitt første barn sammen, en jente som skal hete Eva.

Likevel fulgte han tilsynelatende med på utdelingen på tv - noe som ble dokumentert på Smiths Instagram-profil. Der delte hun nemlig et bilde av seg selv, Svendsen og parets hund, godt plassert i sofaen.

Til det gøyale bildet, der Smith ser relativt medtatt ut, har 30-åringen skrevet følgende humoristiske tekst:

«Pynta oss for Gullruten», fulgt av emneknaggene «termin» og «kjolen passet ikke».

FRIERI: Farmen-paret tok steget videre da Tonje Frøystad Garvik plutselig fridde til kjæresten Lene Sleperud på direkten. Vis mer

Vant pris

Svendsen var som nevnt nominert i to kategorier, og stakk av med prisen for beste underholdningsprogram sammen med Eyvind Hellstrøm (70).

På Instagram har han etter prisudelingen lagt ut et innlegg der han uttrykker stolthet og glede over prisen.

- Stolt og glad over å vinne Gullruten for Beste Underholdning for andre året på rad, skriver han til et bilde av seg selv og Hellstrøm, samt et bilde der 70-åringen stolt viser fram Gullruten.

- Det er et mirakel

Da Se og Hør møtte Eyvind Hellstrøm - Svendsens andre halvdel i «Truls àla Hellstrøm» - på den røde løperen før utdelinga begynte, forklarte han hvorfor makkeren ikke var til stede i Bergen.

VENTER BARN: Eyvind Hellstrøms jobbpartner Truls Svendsen er ikke til stede på «Gullruten». Hellstrøms forteller hvorfor. Video: Kevin Smilden Vis mer

- Han er hjemme, han er i ferd med å bli pappa for første gang i livet sitt. Og da tenkte jeg at det trenger vi ikke krangle om, fordi det er det største av alt.

- Kanskje i løpet av de timene vi står her nå og snakker sammen, så blir han kanskje pappa. Det er et mirakel. Det kan skje i dag, i natt, i morgen, vi vet ikke ennå, la han til, og sa samtidig han håper på å bli barnets fadder.

ÅRETS PROGRAMLEDER: Det var en rørt Else Kåss Furuseth som møtte pressen etter at hun hadde vunnet kveldens første pris, «Årets Programleder», på Gullruten i Bergen. Det var tydelig at prisen betyr mye. Vis mer

Venter en jente

Det var i begynnelsen av desember at tv-profilen avslørte på Instagram at han og kjæresten Charlotte venter sitt første barn sammen.

- Tenk at vi to skal bli tre, skrev 46-åringen, med et tilhørende bilde av seg selv og sin gravide samboer.

I januar publiserte han nok et bilde på bildedelingstjenesten, der han avslørte både kjønnet og navnet på babyen, som melder sin ankomst i disse dager

- Vi gleder oss til å møte deg, Eva, skrev han til bildet, og avslørte med det både kjønn og babynavn.

LES OGSÅ: Derfor ser fansen rødt etter babyavsløringen

Må lære seg å gå på nytt

Må lære seg å gå på nytt

- Familien er bekymret over forholdet

- Familien er bekymret over forholdet

Strålte på den røde løperen etter bruddavsløringen

Strålte på den røde løperen etter bruddavsløringen

- Nå har hun fått seg kjæreste

- Nå har hun fått seg kjæreste

Innlagt på sykehus med et virus

Innlagt på sykehus med et virus

Taus om Märthas nye kjæreste

Taus om Märthas nye kjæreste

Singel igjen etter sjokkavsløringer

Singel igjen etter sjokkavsløringer

Trodde han skulle dø etter motorsykkelulykken

Trodde han skulle dø etter motorsykkelulykken

Slik skal han erobre moteverdenen

Slik skal han erobre moteverdenen

- Jeg trenger en selvsikker kvinne

- Jeg trenger en selvsikker kvinne

Alenevinner vant over 14,8 millioner!

Alenevinner vant over 14,8 millioner!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Bli abonnent på Se og Hør
spar 50%
Kun 249,- for 10 utgaverKJØP NÅ

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder