Gullruten:

Delte Gullruten-øyeblikk fra sofaen

Truls Svendsen ble hjemme i sofaen lørdag kveld.

<strong>BLE HJEMME:</strong> I fjor tok Truls Svendsen med seg kjæresten Charlotte Smith på Gullruten for første gang. I år ble de derimot hjemme. Foto: Andreas Fadum
BLE HJEMME: I fjor tok Truls Svendsen med seg kjæresten Charlotte Smith på Gullruten for første gang. I år ble de derimot hjemme. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens tv-profiler fra hele landet i kveld ankom Grieghallen i Bergen for å delta på årets Gullruten-utdeling, var det kanskje spesielt én som glimret med sitt fravær.

Truls Svendsen (46), som var nominert i to kategorier, «Beste reality» for «Tjukken og Lillemor» og «Beste underholdningsprogram» for «Truls à la Hellstrøm», holdt seg nemlig hjemme i sofaen framfor å delta på årets utdeling.

Dette fordi han og samboeren, Charlotte Smith (30), i disse dager venter sitt første barn sammen, en jente som skal hete Eva.

Likevel fulgte han tilsynelatende med på utdelingen på tv - noe som ble dokumentert på Smiths Instagram-profil. Der delte hun nemlig et bilde av seg selv, Svendsen og parets hund, godt plassert i sofaen.

Til det gøyale bildet, der Smith ser relativt medtatt ut, har 30-åringen skrevet følgende humoristiske tekst:

«Pynta oss for Gullruten», fulgt av emneknaggene «termin» og «kjolen passet ikke».

FRIERI: Farmen-paret tok steget videre da Tonje Frøystad Garvik plutselig fridde til kjæresten Lene Sleperud på direkten. Vis mer

Vant pris

Svendsen var som nevnt nominert i to kategorier, og stakk av med prisen for beste underholdningsprogram sammen med Eyvind Hellstrøm (70).

På Instagram har han etter prisudelingen lagt ut et innlegg der han uttrykker stolthet og glede over prisen.

- Stolt og glad over å vinne Gullruten for Beste Underholdning for andre året på rad, skriver han til et bilde av seg selv og Hellstrøm, samt et bilde der 70-åringen stolt viser fram Gullruten.

- Det er et mirakel

Da Se og Hør møtte Eyvind Hellstrøm - Svendsens andre halvdel i «Truls àla Hellstrøm» - på den røde løperen før utdelinga begynte, forklarte han hvorfor makkeren ikke var til stede i Bergen.

VENTER BARN: Eyvind Hellstrøms jobbpartner Truls Svendsen er ikke til stede på «Gullruten». Hellstrøms forteller hvorfor. Video: Kevin Smilden Vis mer

- Han er hjemme, han er i ferd med å bli pappa for første gang i livet sitt. Og da tenkte jeg at det trenger vi ikke krangle om, fordi det er det største av alt.

- Kanskje i løpet av de timene vi står her nå og snakker sammen, så blir han kanskje pappa. Det er et mirakel. Det kan skje i dag, i natt, i morgen, vi vet ikke ennå, la han til, og sa samtidig han håper på å bli barnets fadder.

ÅRETS PROGRAMLEDER: Det var en rørt Else Kåss Furuseth som møtte pressen etter at hun hadde vunnet kveldens første pris, «Årets Programleder», på Gullruten i Bergen. Det var tydelig at prisen betyr mye. Vis mer

Venter en jente

Det var i begynnelsen av desember at tv-profilen avslørte på Instagram at han og kjæresten Charlotte venter sitt første barn sammen.

- Tenk at vi to skal bli tre, skrev 46-åringen, med et tilhørende bilde av seg selv og sin gravide samboer.

I januar publiserte han nok et bilde på bildedelingstjenesten, der han avslørte både kjønnet og navnet på babyen, som melder sin ankomst i disse dager

- Vi gleder oss til å møte deg, Eva, skrev han til bildet, og avslørte med det både kjønn og babynavn.

LES OGSÅ: Derfor ser fansen rødt etter babyavsløringen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer