Prins Harry og hertuginne Meghan:

Delte gravidbilde etter sjokkintervju

Den anerkjente fotografen Misan Harriman la ut et splitter nytt familiebilde av hertugparet på Instagram bare timer etter at de avslørte at de venter en jente.

SKAPTE REAKSJONER: Oprah Winfreys intervju med prins Harry og hertuginne Meghan har fått massiv oppmerksomhet. I etterkant har dette bildet blitt delt. Foto: Missan Hariman / Reuters / NTB
SKAPTE REAKSJONER: Oprah Winfreys intervju med prins Harry og hertuginne Meghan har fått massiv oppmerksomhet. I etterkant har dette bildet blitt delt. Foto: Missan Hariman / Reuters / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var natt til mandag norsk tid at prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) tok bladet fra munnen, og snakket ut et lengre intervju med Oprah Winfrey - et intervju som først mandag kveld ble sendt på norske tv-skjermer - nærmere bestemt TV3 og Viafree/ViaPlay.

Intervjuet var hertugparets første store intervju sammen siden de trakk seg fra sine kongelige plikter i Storbritannia i mars i fjor, og flyttet til USA.

Det gjorde de som følge av det de selv mener var flere år med offentlig mobbing og trakassering, spesielt fra britisk presse, noe som skal ha gjort at de til slutt fikk nok.

Delte gravidbilde

I midten av februar kom nyheten om at hertugparet venter sitt andre barn sammen, og i intervjuet med Oprah Winfrey avslørte de også at det blir ei liten jente. Bare timer senere, på kvinnedagen, delte fotograf Misan Harriman et splitter nytt svarthvitt-bilde av Meghan og Harry, der Meghan holder sønnen Archie (2) over kulen hun har på magen.

Prins Harry er barfot på bildet og står bak sin kone og holder armene rundt henne.

«For noen fantastiske nyheter å feire på kvinnedagen! Gratulerer mine venner», skriver fotografen under bildet, før han ønsker Harry velkommen i «girldad»-klubben.

Harriman er venn av paret og har i lang tid fungert som Meghan og Harrys fotograf. Til britiske Vogue forteller han at Meghan og Harry rett og slett er ment for hverandre.

RASER: Journalist og programleder Piers Morgan raser over nattens intervju med Meghan og Harry. Video: CBS/ITV Vis mer

Ikke flere barn

- Med et tre bak seg som symboliserer livet og en hage som representerer fruktbarhet, livet og det å ta steg framover... De trengte aldri noen retning - fordi de alltid har danset gjennom livet sammen som sjelevenner. Å se mennensker med en slik tilknytning er som å lese sider i en bok, sier han til magasinet.

SNAKKET UT: Prins Harry og hertuginne Meghan sparte ikke på kruttet i samtalen med Oprah Winfrey. Intervjuet ble vist på norske tv-skjermer først mandag kveld. Foto: Reuters
SNAKKET UT: Prins Harry og hertuginne Meghan sparte ikke på kruttet i samtalen med Oprah Winfrey. Intervjuet ble vist på norske tv-skjermer først mandag kveld. Foto: Reuters Vis mer

I intervjuet med Oprah Winfrey ventet paret til Harry medvirket i samtalen før de serverte nyheten om kjønnet på deres kommende barn.

- Å først få en gutt, så ei jente - hva mer kan man be om? Sa prins Harry.

Etterpå avslørte prins Harry og hertuginne Megham at dette blir deres siste barn.

- Det blir med to, sa de i intervjuet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer