Paulina Porizkova:

Delte gråtebilde: ­­­
- Jeg skammer meg

Supermodellen delte tårevått Instagram-innlegg.

ÆRLIG: Tidligere supermodell Paulina Porizkova delte en tårevåt selfie med tilhørende tekst på Instagram nylig. Nå forklarer hun det hele. Foto: Skjermdump fra Instagram
ÆRLIG: Tidligere supermodell Paulina Porizkova delte en tårevåt selfie med tilhørende tekst på Instagram nylig. Nå forklarer hun det hele. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Svensk-tsjekkiske Paulina Porizkova (56) var på 80- og 90-tallet blant verdens mest kjente modeller, og kan skilte med en rekke magasinforsider og profilerte catwalker gjennom sin lange karriere.

2019 ble imidlertid et tungt år for modellen, som mistet eksmannen, rockestjerne Ric Ocasek, til hjertesykdom. Det var hun selv som fant ham død.

Forrige uke delte hun et bilde på Instagram av sitt eget tårevåte ansikt, samt en lengre tekst hvor hun skrev at hun følte seg «bedratt».

Hvorfor forklarte hun ikke, men mye tyder på at det var arveoppgjøret til eksmannen hun siktet til. I 2019 ble det nemlig kjent at hun ikke fikk noe av arven etter ham. De to var gift i 28 år før det ble slutt året før.

«Jeg har ikke lagt av noe til min kone Paulina, siden vi er midt i en skilsmisse. Om jeg skulle dø før skilsmissen vår går gjennom, skal hun fortsatt ikke ha krav på noe som helst fordi hun forlot meg», het det i testamentet.

FORBAUSER: Gloria de Paula var tidligere modell, men det nye karrierevalget forbauser. Video/bilder: @glorinahdepaula / Instagram Vis mer

- Anklaget for å være narsissist

I et nytt Instagram-innlegg fra helga forteller 56-åringen at hun har fått kritikk for det kryptiske, følelsesladde innlegget.

«Noen av vennene mine har anklaget meg for å være en narsissist for å poste følelsene mine på Instagram, slik at jeg kunne få oppmerksomhet og få ræva mi kysset av smiskere», skriver hun.

Videre avviser hun at hun var ute etter sympati i kjølvannet av teksten.

«Jeg er her fordi jeg prøver å kvitte meg med skammen min. Jeg deler tanker og følelser jeg skammer meg over. Jeg er skamfull og jeg er sørgende, hjerteknust og trist. Jeg er skamfull over å være bekreftelsessyk. Jeg er skamfull over å bli eldre. Jeg er skamfull over å være en dømmende bitch», skriver hun.

Brudd

Porizkova lister videre opp en rekke andre ting hun er skamfull over. Avslutningsvis skriver hun at det å dele sine sårbarheter hjelper henne til å gjøre henne mindre skamfull, og mer aksepterende overfor den hun er.

Det er ikke bare eksmannens bortgang og utelatelsen fra testamentet som har tynget den tidligere supermodellen.

Tidligere i år kunne hun vise fram sin nye flamme under Oscar-utdelingen, manusforfatter Aaron Sorkin. Det ble imidlertid et kort forhold, ettersom hun i sommer selv kunne melde at de hadde gått hver til sitt.

VEKKER OPPSIKT: Den italienske modellen Luca Marchesi vekker oppsikt med kjevetrening på TikTok. Det får folk til å reagere. Vis mer

LES OGSÅ: Røper drama i kulissene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer