Delte fyllebilder med fansen

Neil Patrick Harris endte «bevisstløs» i strandkanten etter en hel dag med tequila.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mange brukere av sosiale medier legger ut et festbilde i ny og ne, men det var ingenting mot hva skuespiller Neil Patrick Harris (40) delte med fansen. Harris tilbrakte nyåret i varme Mexico, og benyttet tiden til å kose seg med fuktige lokale spesialiteter.

På en rekke bilder kunne Patricks følgere nærmest delta på festlighetene mens TV-stjernen la ut bilder av hver drink.

- Siste dag av vårt eventyr i Mexico. La oss se hvor mange margaritaer jeg kan drikke. Skål! skrev Patrick under et bilde der han poserer i shorts langs bassengkanten.

Se bildene i videoen over!

«How I Met Your Mother»-stjernen stirrer dypt inn i en drinkmikser på et bilde, fester med bargjester på et annet, svømmer i bassenget og ser skjeløyd inn i kameraet på et annet.

- Margarita nummer 7. Nam, nam, nam, hva er egentlig i disse drinkene? skriver han.

Språket ble naturlignok mindre og mindre forståelig etter hvert som Harris drakk. På det siste bildet ligger han besvimt i strandkanten omringet av tequila-glass.

TØRST: På ferie i Mexico slukket Neil Patrick Harris tørsten med den tequila-baserte drinken margarita.  Foto: Neil Patrick Harris/Instagram
TØRST: På ferie i Mexico slukket Neil Patrick Harris tørsten med den tequila-baserte drinken margarita. Foto: Neil Patrick Harris/Instagram Vis mer

Han ser ut som han nyter dagene i Mexico, men skuespilleren er kjent som en spøkefugl og bildene er nok tatt med et ironisk blikk.Harris spiller skjørtejegeren Barney Stinson i TV-serien «How I Met Your Mother». I virkeligheten er han forlovet med kjæresten David Burtka og paret har to barn sammen, som kom til verden via en surrogatmor i 2010.

LES OGSÅ: Viste frem tvillingene på Twitter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer