Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand:

Delte første bilde av sin nyfødte sønn

- Endelig!

NYBAKTE FORELDRE: Torsdag kunne Jørgine Massa Vasstrand og ektemannen Morten Sundli dele det første bilde av deres nybakte sønn. Foto: Privat / Instagram
NYBAKTE FORELDRE: Torsdag kunne Jørgine Massa Vasstrand og ektemannen Morten Sundli dele det første bilde av deres nybakte sønn. Foto: Privat / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kunne treningsbloggeren Jørgine Massa Vasstrand (29), best kjent under navnet «Funkygine», og ektemannen Morten Sundli (28) glede seg over å bli foreldre sammen for første gang til en liten gutt.

Det bekreftet Gudbrandsdølen Dagningen, ifølge TV 2.no.

Nå deler også Jørgine selv den gledelige nyheten med sine nesten 500 000 følgere på Instagram med et nydelig bilde av den nyfødte gutten.

- Endelig, skriver hun til bildet av trioen på.

Finally!!!💙👶🏽 #crazyinlove

Et innlegg delt av Jørgine Massa Vasstrand (@funkygine)

Fra før av har Jørgine datteren Filippa og sønnen Sokrates, mens den nyfødte gutten er Mortens første barn.

Til Se og Hør forteller treningsbloggeren at alt står fint til med henne og det nye familiemedlemmet.

- Alt har gått veldig fint og vi nyter det lille nurket vårt, sier hun.

Fødte på overtid

En drøy uke på overtid kom den lille gutten til verden på Ullevål sykehus i Oslo, ifølge Gudbrandsdølen Dagningen. Den nervepirrende ventetiden har treningsbloggeren delt aktivt med sine følgere i sosiale medier.

Der ble også navnevalg også hyppig diskutert, hvor det kan late til at navnet Milano er det som har havnet i god jord hos familien og Jørgine.

- Vi svever i en heftig og altoppslukende lykkerus, og jeg har ikke hatt anelse om hvor mobilen min har vært de siste par dagene. Jeg ser nå at nyheten allerede har blitt delt i ulike nettaviser og sosiale medier. Til og med navnet kommer frem i noen artikler… og vi som trodde vi skulle få fortelle det selv, skriver hun på bloggen.

Mistet mye blod

Før fødselen har den nybakte trebarnsmoren ofte uttrykt at hun gleder seg til familieforøkelsen. Men samtidig har hun også vært redd for at det skulle oppstå komplikasjoner.

Da sønnen Sokrates kom til verden for fem år siden gikk nemlig treningsbloggeren gjennom en svært traumatisk hendelse.

- Det var kun en time etter fødselen og jeg lå og ammet Sokrates. Jeg hadde fått epidural, og hadde ingen følelser i beina. Men plutselig kjente jeg at det hadde blitt vått i sengen, og da jeg løftet opp dyna var det enorme mengder med blod som var der, fortalte Jørgine til Se og Hør i april.

Kort tid etter ble rommet hennes fylt med overleger, anestesileger og jordmødre, og det var ingen tvil om at situasjonen var alvorlig.

- De rakk ikke å informere meg om hva som skjedde, så jeg skjønte ingenting. Jeg så at de fylte blodet mitt over i poser, og jeg fikk senere vite at grunnen til det var for at de skulle kunne veie hvor mye blod jeg mistet.

I etterkant ble 29-åringen informert om at hun hadde mistet hele to liter blod. På grunn av den store mengden ble det den gang stilt spørsmål om hun trengte blodoverføring. Heldigvis gikk blodprosenten tilbake til normalen etter noen måneder.

Lykkelig gift

Det var i fjor sommer at Jørgine giftet seg med den flotte fotballspilleren, og i TV 2-serien «Bloggerne», samt på sosiale medier, har Jørgine delt flittig fra livet sitt som nygift og småbarnsmor.

- Vi møttes i juli 2015 og ble et par kort tid etter. I september 2016 forlovet vi oss, og ett år senere giftet vi oss og kjøpte en større leilighet i Oslo for familien vår på fire. Snart blir vi fem og vi klarer nesten ikke vente på å møte lillebror. Vi kan heller nesten ikke vente med å flytte inn i huset vi nettopp har kjøpt, delte toppbloggeren med sine følgere på Instagram i april.

Til høsten vil Jørgine og familien hennes være å se i Bloggerne på TV 2 Livsstil igjen.

LES OGSÅ: - Fryder seg over Kourtneys kjærlighetsproblemer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer