Selena Gomez:

Delte flere nakenbilder av Justin Bieber på Instagram

I flere minutter lå instagramprofilen til Selena Gomez nede etter hacke-angrep.

HACKET: Mandag ble det delt flere nakenbilder av den verdenskjente popstjerna Justin Bieber gjennom Instagramprofilen til Selena Gomez. Foto: NTB Scanpix
HACKET: Mandag ble det delt flere nakenbilder av den verdenskjente popstjerna Justin Bieber gjennom Instagramprofilen til Selena Gomez. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Mandag ble det postet flere bilder av popstjernen Justin Bieber (23) uten en eneste tråd over Instagramprofilen til Disney-stjernen Selena Gomez (25).

Ifølge Variety skal Instagramprofilen ha bli slettet kort tid etter, og det spekuleres i om Selena kan ha blitt hacket.

Nå er imidlertid profilen oppe og går igjen.

Ifølge nettsiden skal bildene av Justin ha vært de samme bildene som ble publisert etter superstjernens ferie til Bora Bora i 2015 - hvor en paparazzi tok flere bilder av 23 åringen på privat område.

- Jeg kan ikke gå noe sted og føle at jeg kan gå naken. Du bør kunne føle deg komfortabel på ditt eget område. Ihvertfall så langt unna folk, sa han til Access Hollywood den gangen.

Ekser

Det var i 2010 Selena Gomez og Justin Bieber skapte de første overskriftene som par - da de avslørte at de hadde blitt kjærester.

Siden den gang har superparets oppturer og nedturer i kjærligheten fått ekstremt mye oppmerksomhet i media.

Og det stoppet heller ikke da det ble slutt mellom duoen i 2014.

Like etter kom nemlig Justin ut med en ny sang «Love Yourself» hvor det ble spekulert i om sangen var rettet mot henne.

Også Selena Gomez gikk ut og snakket åpenhjertig om bruddet.

I et intervju med V magazine åpnet Gomez seg nemlig om det vanskelige forholdet, som blant annet endte opp med to uker på rehab for Disney-stjernen.

- Det var et par måneder hvor jeg var litt deprimert, og ikke forlot huset noe særlig. Det sugde. Så det er disse tingene jeg har prøvd å fikse i løpet av det siste året, og endelig begynner jeg å bli litt mer komfortabel. Det er en prosess, sa hun den gangen.

Bitter strid

I etterkant av den offentlige striden stoppet heller ikke den bitre feiden mellom duoen.

For tiden er Selena sammen med rapperen Abel Tesfaye (27), kjent som The Weeknd.

Tidligere i år, da artisten ga ut låten «Some Way» med den kanadiske rapperen Nav, ble det spekulert i om låten var rettet mot Justin.

Allerede kort tid etter singelslippet var fansen i gang med å skape teorier rundt om dette var Tesfaye's måte å svare Justin Bieber på gjennom teksten:

- I think your girl, think your girl fell in love with me. She say my f – k and my tongue game a remedy. Oh yeah, yeah, I just hit a lick and I know you feelin’ some way. I just took that chick, and I know you feelin' some way. She just want a ni*** like me, you feelin' some way.

Tidligere hadde nemlig Justin har slengt fra seg krasse slengbemerkninger om det nye forholdet mellom The Weeknd og Selena Gomez hvor han blant annet slang med leppa i et intervju med den amerikanske avisa TMZ.

Da han fikk spørsmål om han i det hele tatt hørte på noe av musikken til The Weeknd svarte han følgende:

- Ikke f*** om jeg hører på en sang fra The Weeknd. Den musikken er bare piss, svarte Justin.

LES OGSÅ: Katie Price: Skilles etter ny utroskapsskandale

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer