Nyttårsaften 2022:

Delte et romantisk nyttårskyss

Slik feiret kjendisene nyttårsaften.

FEIRET SAMMEN: Iselin Guttormsen og Catalin Mihu er begge klare for 2023. Foto: Javad Parsa / NTB
FEIRET SAMMEN: Iselin Guttormsen og Catalin Mihu er begge klare for 2023. Foto: Javad Parsa / NTB Vis mer
Publisert

I går var det duket for feiring av både det gamle og nye, og flere av kjendisene i Norge fant frem finstasen for å feire det nye året.

Blant dem finner vi influenser og sexolog Iselin Guttormsen (36) som feiret nyttårsaften i Romania sammen med proffdanser Catalin Mihu (28).

Duoen ble kjent da de danset sammen i «Skal vi danse», og romanseryktene har florert i etterkant av deltakelsen. Verken Guttormsen eller Mihu har offisielt bekreftet at de er kjærester, men ifølge Instagram ser det ut til at de hadde en romantisk nyttårsfeiring.

Influenseren delte nemlig et bilde hvor de kysser i det som tilsynelatende er Parlamentspalasset i București, hvor de deltok på en storslått fest.

Influenser Karianne Vilde Wølner (27) og Kristian Spetalen (26) feiret sin første nyttårsaften som foreldre. Den 28. desember delte influenseren på Instagram at paret hadde fått en liten datter.

«Livets beste gave. 4015 gram med kjærlighet. Verdens fineste jente kom til verden 25.12 og er prikk lik pappaen sin. Vi sprekker av stolthet», skrev hun under innlegget.

På nyttårsaften kunne de røpe at den lille jenta har fått navnet Olivia.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.