Kelly Preston:

Delte en siste rørende hilsen

Kona til John Travolta, Kelly Preston, delte sitt siste bilde kort tid før hun døde av brystkreft.

SISTE ORD: John Travoltas kone, Kelly Preston, døde av brystkreft søndag. Bare noen uker før delte hun sine siste ord og bilde på Instagram. Foto: NTB Scanpix
SISTE ORD: John Travoltas kone, Kelly Preston, døde av brystkreft søndag. Bare noen uker før delte hun sine siste ord og bilde på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kom den sjokkerende nyheten om at skuespilleren Kelly Preston (57), kona til John Travolta (66), hadde gått bort som følge av brystkreft.

Det meldte blant andre Travolta selv i et innlegg på Facebook.

«Det er med tungt hjerte jeg meddeler at min vakre kone Kelly har tapt sin toårige kamp mot brystkreft. Hun kjempet en modig kamp med kjærlighet og støtte fra så mange», skrev «Grease»-stjernen.

Også parets eldste barn, Ella, skrev et rørende innlegg på Instagram.

«Takk for at du har vært der for meg uansett hva. Takk for hjelpen og for at du har gjort verden til et bedre sted. Du har gjort livet så vakkert og jeg vet du vil fortsette å gjøre det for alltid. Jeg elsker deg så masse, mamma».

En representant for familien bekreftet også dødsfallet overfor magasinet People.

- På morgenen den 12. juli 2020, gikk Kelly Preston, kjærlig kone og mor, bort som følge av en to år lang kamp mot brystkreft. Til tross for valget om å holde kampen privat, har hun gjennomført en rekke behandlinger den siste tiden, med støtte fra sin nærmeste familie og venner.

Før skuespillerens død, hadde hun nylig skutt ferdig filmen «Off the Rails» med Judi Dench. 57-åringens seneste utgitte film var «Gotti» fra 2018. Her spilte hun mot ektemannen. Før dette hadde hun også medvirket i filmer som «Jerry Maguire», «The Last Song» og «Battlefield Earth».

Preston og Travolta ble gift i 1991, og fikk barna Ella (20), Benjamin (9) og Jett sammen. Sistnevnte sønn gikk tragisk bort i 2009, bare 16 år gammel.

DØDE: Det har vært stille fra countrystjernen Granger Smith og hans kone Amber etter at deres tre år gamle sønn mistet livet. Nå takker de for støtten de har fått. Vis mer

Siste ord og bilde

De to siste årene før Prestons død, delte hun jevnlig bilder av seg selv og familien i sosiale medier.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Den 22. juni, bare noen uker før stjernen døde, publiserte hun sitt siste innlegg på Instagram i forbindelse med farsdag i USA.

Innlegget inneholdt to bilder. Det ene viste 57-åringen smilende omgitt av barna og Travolta. Det andre var av Travolta og deres avdøde sønn, Jett.

«Gledelig farsdag til den beste jeg kjenner, vi elsker deg», skrev Preston til innlegget.

Hvorpå ektemannen kommenterte følgende:

«Jeg elsker dere alle så mye!»

Knappe tre uker etter Prestons siste Instagram-bilde gikk hun bort som følge av kreftsykdommen.

Mistet sønnen

Som nevnt giftet Preston og Travolta seg i september i 1991. På samme tidspunkt var Preston gravid med sønnen Jett. Årene etter kom Ella og Benjamin til verden.

DØDE BRÅTT: YouTube-stjerna Nicole Thea er funnet død, 24 år gammel. Familien bekrefter at hennes ufødte sønn også døde. Video: YouTube Vis mer

Juleferien i 2009, som familien tilbragte på Bahamas, skulle ende tragisk. Eldstesønnen Jett falt og slo hodet i kanten på et badekar som følge av at han fikk et anfall på hotellrommet.

FAMILIE: John Travolta og Kelly Preston sammen med barna Ella og Benjamin under filmfestivalen i Cannes i 2018.
FAMILIE: John Travolta og Kelly Preston sammen med barna Ella og Benjamin under filmfestivalen i Cannes i 2018. Vis mer

16-åringen var autist, og hadde også fått påvist febersykdommen Kawasakis syndrom som liten. Travolta og Preston var lenge tause rundt sønnens tilstand, men i 2012 fortalte sistnevnte at han hadde flere anfall opp gjennom årene.

LES OGSÅ: Slik ser han ikke ut lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer