Kourtney Kardashian:

Delte dristig rumpebilde på kjærlighetsferie

Realitystjernen dro på romantisk tur til Mexico med den 15 år yngre kjæresten.

<p>LYKKELIG: Realitystjernen Kourtney Kardashian er ikke redd for å dele lettkledde bilder av kroppen sin med fansen på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix </p>

LYKKELIG: Realitystjernen Kourtney Kardashian er ikke redd for å dele lettkledde bilder av kroppen sin med fansen på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix

Vis mer

(Se og Hør): Det mye omtalte paret Kourtney Kardashian (38) og den 24 år gamle kjæresten Younes Bendjima har pleiet kjærligheten med late dager i Punta Mita i Mexico.

Paret skal ha flydd ned til det eksotiske reisemålet forrige fredag, bekreftet en kilde til nettstedet People, tidligere denne uken.

De skal ha sjekket inn på den miljøvennlige resorten «Imanta», og ikke på den luksuriøse gården «Casa Aramara», som Kourtney vanligvis pleier å bo på når hun ferierer i Mexico.

- Nøt hverandres selskap

En annen kilde uttalte til E!News at paret elsket beliggenheten til hotellet. Resorten er nemlig plassert midt i jungelen.

- Rommet deres var plassert på en klippe med en nydelig sjøutsikt fra alle vinkler. De brukte mesteparten av tiden på å henge ved det private bassenget sitt mens de hørte på musikk, fortalte kilden.

Kilden fortalte videre at de to turtelduene koste seg med late dager på stranden, en tur på spaet og en guidet tur gjennom jungelen.

- De hadde en fredelig og avlappende helg hvor de fikk muligheten til å være helt alene og nyte hverandres selskap.

Kourtney har dokumentert deler av turen på sosiale medier, og delte blant annet et dristig rumpebilde fra den romantiske helgen.

Saken fortsetter nedenfor.

guac is extra

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Rumpebildet delte hun med sine 60 millioner følgere på sin Instagram-profil, og i kommentarfeltet strømmet det inn med komplimenter.

38-åringen brukte også anledningen til å dele et bilde i en hvit bikini, hvor hun poserte ved bassengkanten. I bakgrunnen ser man den vakre utsikten fra resorten.

Kourtney har også delt et bilde der hun sitter alene i en bar, mens hun smiler mot kamera - nok en gang iført en liten bikini.

Saken fortsetter nedenfor.

it’s the simple things

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

mujer feliz

Et innlegg delt av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Luksusferier

Det var høsten 2016 at romanseryktene først begynte å svirre rundt Kourtney og 14 år yngre Younes.

​Siden den gang har det vært mye frem og tilbake mellom Kourtney og hennes ekskjæreste Scott Disick (34), men Kourtney og Younes fant tilbake til hverandre til slutt.

Paret har allerede vært på utallige luksusferier sammen, og har blant annet besøkt både Cannes, St.Tropez, Egypt og Paris.

Det var i sommer at paret reiste til St.Tropez i Frankrike for å pleie kjærligheten på båttur med venner.

Det er ingen tvil om at duoen ser ut til å være svært forelsket, men fortsatt holder de to en lav profil offentlig.

Paret brukte også sommeren til å reise til solfylte Egypt, og Kourtney delte flere bilder på Instagram-kontoen sin fra den eksotiske ferien.

Saken fortsetter nedenfor.

floating debrief

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Trøbbel med eksen

«Keeping up with the Kardashians»-stjernene Kourtney og Scott har lenge hatt et turbulent forhold etter at det ble slutt mellom dem i 2015.

I november ble stemningen mellom eksene enda bitrere etter at Kourtney så seg lei på Scotts offentlige flørt med flere unge kvinner, blant annet hans nåværende kjæreste - modell Sofia Richie (19).

I en av episodene i den nye sesongen av «Keeping up with the Kardashians» får eks-samboeren virkelig høre det av Kourtney.

- Jeg tror du bevisst prøver å såre meg. Jeg føler at du tror du kan gjøre hva som helst og fortsatt forvente at du blir bedt til alt som skjer, sa hun, ifølge Daily Mail.

Sammen har den verdenskjente duoen barna Mason (8), Penelope (5) og Reign (3).

I know it's now November, but...

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Scott har tidligere uttalt at han kunne tenke se flere barn med Kourtney, selv om han er i et forhold med modellen Sofia.

LES OGSÅ: Fridde i hemmelighet til Kourtney