Serena Williams og Alexis Ohanian:

Delte bryllupsbilde på Instagram

Det nygifte paret stråler av lykke på sitt rykende ferske bryllupsbilde.

NYGIFT: Serena Williams og Alexis Ohanian giftet seg torsdag i en stjernespekket seremoni på kunstsenter for samtidkunst i New Orleans. Foto: AP/NTB Scanpix.
NYGIFT: Serena Williams og Alexis Ohanian giftet seg torsdag i en stjernespekket seremoni på kunstsenter for samtidkunst i New Orleans. Foto: AP/NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Tidligere denne uken ble det kjent at tennisstjernen Serena Williams (36) og forloveden, Reddit-gründer Alexis Ohanian (34), giftet seg i en stjernespekket seremoni i New Orleans.

Paret ga hverandre sine «ja» på byens kunstsenter for samtidskunst torsdag kveld, og en rekke berømte gjester overvar begivenheten.

I dag delte hun et nydelig brudebilde av seg selv på Instagram.

Magasinet People har også publisert et bryllupsbilde av paret på sin Instagram-konto, og det er liten tvil om at paret stråler sammen med sin lille datter Alexis Olympia Ohanian Jr. (2mnd.)

Superstjerner som Beyoncé, Kim Kardashian, Eva Longoria og ektemannen José Bastón, samt Serenas tenniskollega Caroline Wozniacki og hennes forlovede, basketballspiller David Lee, var blant de inviterte gjestene.

Saken fortsetter under bildene.

Vielsen fant sted dagen etter at paret arrangerte en eksklusiv øvelsesmiddag på restauranten Meril i New Orleans. Restauranten drives av kjendiskokken Emeril Lagasse, og tilbyr en rekke fristende retter.

Saken fortsetter nedenfor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer