Ryan Phillippe:

Delte bilde fra sykehussenga

- Jeg ble offer for en idiotisk ulykke under en familiesamling.

PÅ SYKEHUS: Skuespilleren skadet seg stygt i helgen. Foto: NTB Scanpix
PÅ SYKEHUS: Skuespilleren skadet seg stygt i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Helgen ble alt annet enn avslappende for Hollywood-stjernen Ryan Phillippe (42).

Søndag delte han et bilde av seg selv på sykehuset med store bandasjer rundt beinet på Instagram.

- Jeg kommer til å bli bra igjen. Takk for omtanken deres, skriver skuespilleren som tekst med en alvorlig mine, men viser likevel en tommel opp fra en sykehusseng.

i'm going to be ok & i appreciate your concern. -🖤 me

A post shared by @ryanphillippe on

Mandag utdypet Phillippe, som er aktuell i dramaserien «Shooter», litt mer om hva som har skjedd.

- Hei folkens. Jeg skadet meg ikke ved å gjøre et stunt eller noe i nærheten av settet til Shooter. Jeg var offer for en idiotisk ulykke under en familiesamling søndag, sier han, ifølge Daily Mail, og legger til:

- Beinet mitt har fått et stygt brudd og krever medisinsk undersøkelse, men jeg kommer til å bli helt fin igjen. Jeg er i gode hender og er snart tilbake for fullt. Tusen takk for alle bekymringsmeldinger, ønsker om god bedring og støtte. Og en spesiell takk de første som kom til ulykkesstedet og hjalp meg på stedet, og til det medisinske teamet som tar vare på meg nå. Jeg skal holde dere oppdaterte om fremgangen min.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KONA: Ryan Phillipe og Reese Witherspoon traff hverandre på hennes 21-årsdag i 1997. Året etter forlovet de seg og sommeren 1999 ga de hverandre sine ja. Foto: NTB Scanpix
EKS-KONA: Ryan Phillipe og Reese Witherspoon traff hverandre på hennes 21-årsdag i 1997. Året etter forlovet de seg og sommeren 1999 ga de hverandre sine ja. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg gjør alle stuntene mine selv

Ryan, som nylig ble linket romantisk til Katy Perry (32), tilbringer mye tid på settet til «Shooter» hvor han spiller den tidligere marinejegeren Bob Lee Swagger.

- Det er et krevende show å filme. De to siste ukene har vi vært i ørkenen hvor det er 44 grader. I tillegg er det et fysisk show og jeg gjør alle stuntene mine selv, fortalte skuespilleren til PopSugar lørdag.

- Vi presser grenser hele tiden, men jeg elsker det samtidig. Det er utmattende. Jeg har sår. Men det går veldig bra, og jeg er spent på hvordan publikum vil like denne nye sesongen. Når innspillingen er over, så skal jeg dra på ferie og hvile kroppen.

Fra 1999 til 2007 var kjekkasen gift med «Legally Blond»-stjernen Reese Witherspoon (41) - som han har datteren Ava (17) og sønnen Deacon (13) sammen med.

I tillegg har Ryan datteren Kailani (5) med «Pitch Perfect»-stjernen Alexis Knapp (27).

miss you two -- hurry back

A post shared by @ryanphillippe on

LES OGSÅ: Avlyser ferie etter hjemmeulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer