Serena Williams:

Delte bilde av sin nyfødte datter

- Vi har hatt flere komplikasjoner.

NYBAKTE FORELDRE: Serena Williams og Alexis Ohanian ble foreldre i starten av september. Nå viser de frem datteren for første gang. Foto: NTB Scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Serena Williams og Alexis Ohanian ble foreldre i starten av september. Nå viser de frem datteren for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): I starten av september ble tennisstjernen Serena Williams (35) og forloveden og Reddit-grunnlegger Alexis Ohanian (34) foreldre.

I dag delte Serena det første glimtet av sin nyfødte datter, nesten to uker etter fødselen.

- Vi forlater endelig sykehuset etter seks-syv dager, sier hun i et av videoklippene som er delt på Instagram.

- Det har gått lang tid og vi har hatt flere komplikasjoner, men se hvem vi fikk - vi fikk en jenteunge!

VISTE FREM DATTEREN: Serena Williams ga følgerne det førstet glimtet av sin nyfødte datter. Forhåpentligvis røper hun også navnet snart. Foto: Skjermdump fra Instagram
VISTE FREM DATTEREN: Serena Williams ga følgerne det førstet glimtet av sin nyfødte datter. Forhåpentligvis røper hun også navnet snart. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Hun hinter også til at hun vil dele flere bilder av datteren med et bilde av henne og forloveden der hun skriver, «...men er dere klare?»

... but are you ready?

Et innlegg delt av Serena Williams (@serenawilliams)

Avslørte graviditeten i april

Nyheten om graviditeten ble annonsert ved et uhell i april.

Tennisproffen publiserte et kryptisk bilde av seg selv iført en gul badedrakt og teksten «20 weeks».

Etter få minutter spredte nyheten seg som ild i tørt gress. På under en time var så og si samtlige av verdens største mediehus på (tennis-)ballen. Det bøttet ned med gratulasjoner.

Hennes representant bekreftet ryktene til People samme dag.

Senere samme uke forklarte Serena Williams at hun egentlig bare skulle sende bildet til noen utvalgte venner.

Tastet feil

Det avslørte hun i et intervju med tv-personligheten Gayle King under en «Ted Talks»-konferanse i Vancouver i Canada.

Ikke uventet var månedens mest omtalte graviditet et samtaletema.

- Altså, det var faktisk et uhell. Jeg var på ferie og hadde bare litt tid for meg selv. Jeg har en greie med at jeg sjekker statusen (på graviditeten jour.anm), og jeg tar noen bilder i uka for å sjekke hvor langt jeg er på vei, sier den berømte idrettsutøveren.

Serena Williams hadde prøvd å holde graviditeten hemmelig for offentligheten. Det var visst ikke så lett som hun trodde.

- Jeg har ikke sagt det til så mange mennesker. Jeg har, helt ærlig, bevisst ventet med det. På sosiale medier, så presser du feil knapp ... 30 minutter senere har jeg fire ubesvarte anrop, og jeg tenker «Dette er merkelig». Men det var et fint øyeblikk. Jeg hadde bare tenkt til å vente fem eller seks dager til, innrømmet hun.

LES OGSÅ: Serenas babykommentar skaper storm