Pippa Middelton:

Delte bilde av den voksende magen på tennisbanen

Pippa lar seg inspirere av Serena Williams under graviditeten.

VIL HOLDE SEG AKTIV: Pippa Middelton er svært interessert i tennis, både som utøver og tilskuer. Det har hun ingen planer om å endre på, til tross for at hun er gravid. Her var hun og ektemannen under French Open i Paris kort tid før hun bekreftet graviditeten. Foto: NTB Scanpix
VIL HOLDE SEG AKTIV: Pippa Middelton er svært interessert i tennis, både som utøver og tilskuer. Det har hun ingen planer om å endre på, til tross for at hun er gravid. Her var hun og ektemannen under French Open i Paris kort tid før hun bekreftet graviditeten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere i juni kunne hertuginne Kates søster, Pippa Middelton (34) bekrefte at hun venter sitt første barn, etter lang tids spekulasjoner i britisk presse.

Bekreftelsen kom hun med selv i en spalte hun skrev for den britiske publikasjonen Waitrose Weekend, hvor hun blant annet skrev at hun ikke led av morgenkvalme, og dermed kunne forvente å bære frem barnet som normalt.

I en ny artikkel i samme publikasjon, skriver den atletiske 34-åringen at hun har planer om å opprettholde en aktiv livsstil gjennom graviditeten, og trekker fram ingen ringere enn tennisstjernen Serena Williams (36) som et eksempel på at dette er fullt mulig.

Positive helseeffekter

«Jeg har vært tennis-fan siden barndommen, både som spiller og tilskuer, og har ivret etter å fortsette og spille gjennom graviditeten», skriver Pippa i artikkelen.

Serena Williams, som i likhet med Pippa var til stede under prins Harry og Meghan Markles bryllup, er blant verdens største tennisstjerner. Ifølge Harpers Bazaar har hun bedrevet sporten inntil hun var i sin åttende måned av graviditeten.

I artikkelen nevner hertuginnens søster det hun mener er flere positive helseeffekter sporten kan ha under graviditeten, og trekker blant annet frem vektkontroll, en generell økt kroppsstyrke og styrking av hjerte og blodårene, som noen av de positive helseeffektene.

Videre skriver hun at sporten, som hun omtaler som en moderat-intensitets-sport, også kan virke forebyggende mot svangerskapsforgiftning.

Til tross for at hun vil forsøke å fortsette tennistreningen så lenge hun kan, inntil hun blir mor for første gang, er hun likevel klar på at hun vil ta alle forholdsregler og følge legenes råd om å vise forsiktighet - for å unngå å skade seg selv eller barnet.

Hun spøker også med at det å være gravid kan ha sine helt klare fordeler under en kamp:

«Motspillerne kan bli distrahert om de vet at de spiller mot en gravid (og vise gode manerer), så med tanke på konkurransen er det nå tiden er inne for å utnytte at de holder tilbake».

Saken fortsetter nedenfor.

Giftet seg

Da Pippa bekreftet at hun var gravid tidligere denne måneden, skrev hun også om trening og graviditet, og om de mange spørsmålene hun da hadde.

«I og med at dette er min første graviditet, hadde jeg så mange spørsmål jeg følte forble ubesvarte. Jeg ønsket å få greie på blant annet om jeg kom til å strekke noe hvis jeg servet i tennis, hvorvidt svømmetak er trygt og om jeg kan fortsette med yoga hvis jeg unngikk visse posisjoner?»

I fjor giftet den vordende moren seg med finansmannen James Matthew. Nå venter paret altså sitt første barn.

NYGIFT: Pippa Middleton gifter seg med hedgefond-forvalteren James Matthews (41). Her kommer de ut av kirken. Video: AP Vis mer

Med en eksklusiv gjesteliste, flerfoldige fotografer og verdens øyne som fulgte med, giftet paret seg i St. Marks-kirken i Englefield, Berks i mai i fjor.

Barna til prins William og hertuginne Kate var også til stede. Prins George hadde ansvaret med å bære ringene fram til alteret. Vesle prinsesse Charlotte (2) hadde rollen som brudepike.

LES OGSÅ: - Kjolen til Pippa er rett og slett praktfull