Vanessa Morgan og Michael Kopech:

Delte baby­nyhet. Skilles

Etter «Riverdale»-stjernens nylige gravidavsløring kommer det frem at ektemannen angivelig ønsker å skilles.

SJOKKERER: «Riverdale»-skuespilleren Vanessa Morgan annonserte nylig at hun venter sitt første barn med ektemannen Michael Kopech. Sistnevnte søkte imidlertid om skilsmisse for en måned siden. Foto: NTB Scanpix
SJOKKERER: «Riverdale»-skuespilleren Vanessa Morgan annonserte nylig at hun venter sitt første barn med ektemannen Michael Kopech. Sistnevnte søkte imidlertid om skilsmisse for en måned siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen kom gladnyheten om at «Riverdale»-stjernen Vanessa Morgan (28) venter sitt første barn med baseballspilleren Michael Kopech (24).

På Instagram delte skuespilleren det glade budskapet med sine 8,6 millioner følgere, og skrev blant annet følgende til et innlegg:

«Jeg er overlykkelig over å ønske min lille babygutt velkommen til denne verden i januar. Det er som om alt jeg trodde betydde noe i livet, har endret seg fullstendig».

RART: Forholdet mellom Cole Sprouse og Lili Reinhart skal angivelig være slutt - men skuespillerne fra «Riverdale» måm av naturlige årsaker møtes i prosesjonell jobbsammenheng. Vis mer

I innlegget fulgte blant annet bilder og videoer fra en angivelig baby shower, graviditetstest, ultralyd - samt en dansende, tilsynelatende lykkelig Morgan.

Og lykkeønskninger strømmet inn under Instagram-posten.

«Oh my God, Vanessa! Så spent på dine vegne. Gratulerer», skrev blant andre Morgans «Riverdale»-kollega, Camila Mendes (26).

Har søkt om skilsmisse

Nå, bare noen dager etter babykunngjøringen, kommer en noe mindre hyggelig beskjed - Morgans ektemann ønsker angivelig å skille seg.

E! News melder at Kopech skal ha søkt om skilsmisse før «Riverdale»-stjernen annonserte at hun var gravid. Det skjedde angivelig 19. juni i Texas, ifølge The Chicago Tribune.

Den vordende moren nevnte for øvrig ikke Kopech i Instagram-kunngjøringen, og han var ei heller å se på de publiserte bildene og videoene. Barnefaren har heller ikke uttalt seg om graviditeten offentlig.

TRØBBEL I PARADIS?: Morgans ektemann, Kopech, skal ha tatt ut skilsmisse før kunngjøringen av graviditeten. Foto: NTB Scanpix
TRØBBEL I PARADIS?: Morgans ektemann, Kopech, skal ha tatt ut skilsmisse før kunngjøringen av graviditeten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Baseballspilleren skal imidlertid ha trukket seg fra 2020-sesongen på grunn av «personlige årsaker».

BASEBALL: Vanessa Morgans ektemann, Michael Kopech, er en profesjonell baseball-pitcher for Chicago White Sox of Major League Baseball. Foto: NTB Scanpix
BASEBALL: Vanessa Morgans ektemann, Michael Kopech, er en profesjonell baseball-pitcher for Chicago White Sox of Major League Baseball. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Giftet seg

Den angivelige skilsmissen kommer bare syv måneder etter at stjerneparet ga hverandre sitt ja. De skal ha møttes gjennom sosiale medier i 2018.

- I dag sverget jeg til min bestevenn for resten av livet, og det var en dag tilbrakt med de vi elsker, i et rom fylt av endeløs kjærlighet. Jeg kan ikke vente til å tilbringe resten av livet mitt med ham, fortalte 28-åringen til E! News i januar.

Morgan postet flere bilder av henne og ektemannen i etterkant av bryllupet, i sosiale medier.

View this post on Instagram

Happy Quarantine Birthday Boo ♥️ #24

A post shared by Vanessa Morgan (@vanessamorgan) on

View this post on Instagram

Happy Valentine’s Day to my twin ♥️

A post shared by Vanessa Morgan (@vanessamorgan) on

LES OGSÅ: Slik ser barne­stjernene ut nå

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer