Aaron og Lauren Paul:

Delte babynyhet på Instagram

«Breaking Bad»-skuespiller Aaron Paul og kona venter sitt første barn sammen.

VENTER SITT FØRSTE BARN: Dette bildet delte den vordrende faren Aaron Paul på Instagram tirsdag kveld. Foto: Skjermdump Instagram
VENTER SITT FØRSTE BARN: Dette bildet delte den vordrende faren Aaron Paul på Instagram tirsdag kveld. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

(Seoghør.no): Tirsdag kveld delte «Breaking Bad»-skuespilleren Aaron Paul (38) nyheten om at han og kona Lauren (30) venter sitt første barn sammen.

«Hei alle sammen, se hva jeg har gjort», skriver Paul under et Instagrambilde av sin gravide kone.

«Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er for at denne lille har kommet inn i livene våre. Tenkte det var på tide å dele denne vakre nyheten med dere».

Lauren, som jobber som regissør og skuespiller, delte også nyheten på Instagram. Sammen med en bildemontasje av henne og ektemannen som barn, la hun ved et ultralydbilde av babyen.

«Åh, hei!», skrev hun under bildet.

Oh hi 🐣👶🏼👋🏼!

Et innlegg delt av Lauren Paul (@laurenpaul8)

Lauren møtte Aaron da de begge var til stede på musikkfestivalen Coachella i 2010.

To år senere gikk Aaron ned på kne på nyttårsaften mens paret var på kjærlighetsferie til Paris.

- Hun er den beste dama som noensinne har eksistert! Sorry til alle andre damer på denne jord, men hun er den beste, fortalte en stormforelsket Aaron til mannebladet GQ i 2012.

LYKKELIGE: Parsekian og Paul forlovet seg i Paris i januar 2012. Året etter arrangerte de bryllup med maskeradeball som tema. Foto: All Over Press
LYKKELIGE: Parsekian og Paul forlovet seg i Paris i januar 2012. Året etter arrangerte de bryllup med maskeradeball som tema. Foto: All Over Press Vis mer

Året etter ga de hverandre sine ja.

Et par dager etter bryllupet skrev Aaron under et bilde på Instagram av sin vakre kone, tatt på bryllupsdagen at:

«Jeg giftet meg med min beste venn på søndag, og jeg klarer ikke å stoppe å se på henne. Elsker deg, vakre».

Ifølge nettstedet UsMagazine giftet paret seg utendørs i Malibu, California. Temaet for bryllupet var maskeradeball, og gjestene måtte da naturlig nok stille i masker.

Blant gjestene var Pauls kollega fra «Breaking Bad», Bryan Cranston.

Paul spiller i «Breaking Bad» rollen som Jesse Pinkman, og har vunnet både Emmy- og Saturn-priser for sitt arbeid i TV-serien.

LES OGSÅ: Spiste frokost mens bruden dro til kirken