<strong>ALENE FOR FØRSTE GANG:</strong> Kim Kardashian og Kanye West har deltatt på Met-gallaen sammen hvert år siden 2013. I år drar imidlertid førstnevnte alene. Her er det avbildet under fjorårets arrangement. Foto: NTB Scanpix
ALENE FOR FØRSTE GANG: Kim Kardashian og Kanye West har deltatt på Met-gallaen sammen hvert år siden 2013. I år drar imidlertid førstnevnte alene. Her er det avbildet under fjorårets arrangement. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kim Kardashian:

Deltar på Met-gallaen uten ektemannen

Kanye West blir hjemme i Los Angeles. 

Publisert

(Seoghør.no): Når den berømte Met-gallaen går av stabelen på The Metropolitan Museum of Art i New York i natt, deltar Kim Kardashian (36) uten ektemannen Kanye West (39).

Ifølge People blir sistnevnte værende i Los Angeles, sammen med parets to barn, North (3) og Saint West (1).

- Kanye West kommer ikke til å delta på årets Met-galla. Kim drar alene. Han nyter fortsatt tiden borte fra offentlige arrangementer, sier en kilde til avisen.

Dette blir første gang Kim Kardashian drar alene på det stjernespekkede arrangementet. Paret dukket opp på Met-gallaen for første gang i 2013, og har deltatt sammen hvert år siden.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>I 2015:</strong> Kanye West og Kim Kardashian under Met-gallaen i forfjor. Foto: NTB Scanpix
I 2015: Kanye West og Kim Kardashian under Met-gallaen i forfjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble innlagt på sykehus

Ifølge Peoples kilde skal det imidlertid ikke være snakk om trøbbel i paradis.

- Alt er fint mellom Kanye og Kim, og han støtter hennes valg om å dra alene.

Det er ikke til å legge skjul på at den verdenskjente rapperen har hatt det tøft den siste tiden. I november skapte han overskrifter verden over etter å ha avlyst 21 konserter, for så å bli innlagt på sykehus.

- Han går tydeligvis gjennom en vanskelig periode, skrev musikkmanager Terrence Henderson på Twitter.

Årsaken bak innleggelsen til Kanye skal ha vært hans mentale helse, og under oppholdet skal han ha blitt behandlet for utmattelse.

Avbrøt konsert

Like før han ble innlagt, summet det voldsomt rundt ham etter en rekke bisarre uttalelser fra scenen.

17. november avbrøt han de få låtene han fremførte på en konsert med en times prat om politikk, blant annet om at han ikke stemte ved presidentvalget og at han ville valgt Trump om han hadde stemt.

19. november avbrøt han en konsert i Sacramento i California etter at han hadde kommet halvannen time for sent og kun fremført tre låter.

Deretter avsluttet han showet med en ti minutter lang tirade om Beyoncé, Jay-Z, Hillary Clinton, Mark Zuckerberg og MTV. Dagen etter avlyste han i Los Angeles få timer før han skulle på scenen.

West er en av de rappens største stjerner, og har gitt ut utallige kritikerroste album. Han har dessuten flere Grammy-priser, har toppet Billboard-lista mange ganger og er kjent for sine kunstneriske musikkvideoer. I 2020 har han angivelig planer om å stille som presidentkandidat i USA.

LES OGSÅ: - Kim hjelper til med å mate ham

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer