Kjendis-Farmen:

Deltakere smuglet inn alkohol på «Kjendis-Farmen»

Se og Hør avslører dramaet du ikke får se på TV.

KLARE FOR KAMP: Her
 er deltakerne i kjendisversjonen  av «Farmen». (F.v.): Lotto-vertinne  Ingeborg Myhre Ludlow (41),  realitykjendis Leif-Einar «Lothepus»  Lothe (46), «Skal vi danse»-dommer  Tore Petterson (37), blogger Tonje  Blomseth (22), svømmer Lavrans Solli  (24), TV-baker og kokebokforfatter Ida  Gran-Jansen (28), pokerspiller Aylar Lie  (32), skuespiller Jarl Goli (59), modell  og programleder Vendela Kirsebom  (49), realitykjendis Petter Pilgaard  (36), trimdronning Kari Jaquesson (54)  og TV-kokk Lars Barmen (53). Helt til  høyre programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør.
KLARE FOR KAMP: Her  er deltakerne i kjendisversjonen  av «Farmen». (F.v.): Lotto-vertinne  Ingeborg Myhre Ludlow (41),  realitykjendis Leif-Einar «Lothepus»  Lothe (46), «Skal vi danse»-dommer  Tore Petterson (37), blogger Tonje  Blomseth (22), svømmer Lavrans Solli  (24), TV-baker og kokebokforfatter Ida  Gran-Jansen (28), pokerspiller Aylar Lie  (32), skuespiller Jarl Goli (59), modell  og programleder Vendela Kirsebom  (49), realitykjendis Petter Pilgaard  (36), trimdronning Kari Jaquesson (54)  og TV-kokk Lars Barmen (53). Helt til  høyre programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(SE OG HØR): Nytt vri på «Farmen». Aylar Lie (32) og Vendela Kirsebom (49) er blant kjendisene som skal leve hundre år tilbake i tid i den nye serien «Farmen kjendis».

Det viser seg midlertidig at noen av de profilerte deltakerne har store problemer med å innfinne seg med de kummerlige forholdene på Storøy gård i Bamble i Telemark.

Juks og oppvaskmøter

Nå kan nemlig Se og Hør avsløre at det under innspillingen var flere oppvaskmøter mellom produksjonen og deltakerne.

Da en av deltakerne ble tatt for juks etter å ha smuglet inn en mobiltelefon på gården ble det oppstyr.

- Det ble en del bråk i produksjonen av dette. Og det ble et oppvaskmøte på gården da TV 2 og innspillingsteamet fant ut av jukset. Det er jo meningen at man skal leve helt som i gamle dager. Da fungerer det dårlig med mobil, slik at du kan kommunisere med venner og kjente, forteller en kilde til Se og Hør.

KLAR: I vinter dukker
 det opp en rekke  profilerte kjendiser.  Gaute Grøtta Grav  styrer som vanlig  Farmen-sendingene med stø hånd. Foto: Espen Solli, TV 2
KLAR: I vinter dukker det opp en rekke  profilerte kjendiser.  Gaute Grøtta Grav  styrer som vanlig  Farmen-sendingene med stø hånd. Foto: Espen Solli, TV 2 Vis mer

Bekrefter avvik

Informasjonsansvarlig for «Farmen», Alex Iversen, kan bekrefte at det skjedde noen uheldige episoder under innspillingen:

- Det har hele tiden vært et mål for oss å gjennomføre «Farmen kjendis» på samme måte som den vanlige versjonen av «Farmen». Da var det selvfølgelig nødvendig å ta opp avvik fra dette med deltakerne.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om kjendis-Farmen. Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om kjendis-Farmen. Faksimile: Se og Hør Vis mer

- Det sier seg selv at en mobiltelefon ikke har noe på Farmen-gården å gjøre!

Smuglet rusmidler

Men regelbruddene stoppet ikke der. Noen av deltakerne smuglet inn sigaretter. Noen gravde ned penger, i tilfelle de kunne bestikke noen de møtte på sin vei.

Og en kveld flere av deltakerne var ute i båt og satte garn møtte de andre på innsjøen - som ga dem alkohol ...

Summen av disse hendelsene, gjorde at det det ble en en del uroligheter på gården.

Og dermed ekstra arbeid for produksjonen og TV 2 - med programleder Gaute Grøtta Grav i spissen.

Til sykehus

Men ikke all dramatikken på gården skyldes juks og regelbrudd. En av deltakerene måtte sendes til sykehus med brannskader, etter et ublidt møte med vedovnen.

Etter det Se og Hør erfarer brenner en av deltakerne seg så kraftig på armen, at det røde flagget på gården må heises. Vedkommende må fraktes bort fra gården.

Venner for livet

Skandalene til tross, kjendisene storkoste på gården.

- Det var helt annerledes enn jeg hadde trodd. Det var rett og slett utrolig hyggelig, og jeg fant roen skikkelig. Det hadde jeg aldri trodd, jeg skulle nesten tro jeg var bonde i mitt forrige liv, ler Petter Pilgaard som tidligere har vunnet realityserien «Paradise Hotel» på TV3.

IDYLL: Kjendis-utgaven av «Farmen» spilles inn på Storøy gård i Bamble. Foto: Tor Lindseth
IDYLL: Kjendis-utgaven av «Farmen» spilles inn på Storøy gård i Bamble. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Også Vendela Kirsebom lovpriser «Farmen-oppholdet».

- Jeg hadde en utrolig fin tid på gården og fikk venner for livet. Jeg er veldig takknemlig for tiden der, det var helt fantastisk, avslutter hun.

«Kjendis-Farmen» sendes på TV 2 mandag kl 21.45.

LES OGSÅ: Slik gikk det med «Paradise Hotel»-profilene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer