«Jan Thomas søker drømmeprinsen»:

Deltaker trakk seg: - Det er dødt

Robin Tambs (31) valgte å forlate ranchen i Sør-Afrika, og med det slå kroken på døra for kjærligheten med kjendisstylisten.

INGEN KJEMI: En av frierne i Dplay-serien «Jan Thomas finner drømmeprinsen» velger å trekke seg fra datingkonkurransen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor ble det klart at Jan Thomas (53) og tolv kjærlighetssøkende menn skulle bo sammen på en idyllisk ranch i Sør-Afrika - i håp om at kjendisstylisten gjennom romantiske dater skulle finne seg en kjæreste.

Under ukens elimineringsrunde samlet de seg alle i villaen for at Jan Thomas skal få komme med en den tunge beskjeden - hvilken frier som måtte forlate Sør-Afrika og sjansen for kjærligheten med ham.

Trekker seg

Én av dem kom ham imidlertid i forkjøpet - Robin Tambs (31) fra Kristiansand.

Nettavisen var først ute med å omtale saken.

- Dette er litt vanskelig, for jeg vil ikke at du skal høre at jeg ikke liker deg, for det gjør jeg. Men jeg tror både du og jeg merker at det ikke er noen gnist der. Det er litt som en «sau på månen», det er dødt, føler jeg, sier miljøarbeideren til Jan Thomas - foran de andre deltakerne.

Han utdyper at han ikke kjenner noen romantisk tilknytning til 53-åringen.

- De siste dagene har vært ubehagelige for meg, for jeg føler at jeg blir sittende og prøve å vinne gunsten til en mann som jeg tror jeg kanskje ikke skal gifte meg med, fortsetter han.

DÅRLIG INTERNETT: Jan Thomas forteller om utfodrdringer knyttet til sine daglige rutiner grunnet dårlig internett under innspillingen av «Jan Thomas finner drømmeprinsen» i Sør-Afrika. Vis mer

Jan Thomas svarer at han er takknemlig for ærligheten til 31-åringen, og at heller ikke han kjenner på noen kjemi dem imellom.

- Er det liv laga, så merker vi det. Kjemi er nå en gang sånn at det skal gå begge veier, svarer han.

«Sex på busstoppet»

Det blir dermed slutten på Sør-Afrika-eventyret for Tambs. Selv forteller han at han er lettet.

- Han er veldig «sex and the city«, jeg er veldig «sex på busstoppet», sier han i sluttlektyren.

31-åringen er imidlertid ikke den eneste som må pakke sakene. Under elimineringen bestemmer Jan Thomas seg for at en av de nye frierne - Marius Eriksen (48) må reise hjem.

- Jeg synes det er brutalt og absurd, for du har kommet hele veien hit, men dette er gutta mine, som jeg er blitt glad i, forteller stylisten.

LEI: Jan Thomas så seg lei av sjekkeapper, og sammenligner «Tinder» med mat-appen «Foodora» i denne ukens episode av «Lindmo». Vis mer

Jan Thomas og frierne har nå kommet godt i gang i programmet som handler om at kjendisstylisten skal finne kjærligheten. «Jan Thomas søker drømmeprinsen» overrasket Dagbladets anmelder, som ga serien en firer på terningen, og kalte programmet «hyggelig, sjarmerende TV».

Tidligere i år åpnet Jan Thomas seg om at tilfeldig sex ble som dop, noe han ble følelsesløs i møtet med. Han forteller at han var redd for å ha mistet evnen til å føle, noe han ønsker.

Utfallet av serien er ennå ikke kjent, så hvorvidt Jan Thomas har fått seg kjæreste i Sør-Afrika gjenstår å se.

LES OGSÅ: Derfor bytter Jan Thomas navn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer