«Farmen kjendis»:

Deltaker røpet seg

En av årets «Farmen kjendis»-deltakere avslørte at vedkommende ikke reiser hjem helt ennå.

«FARMEN»-KJENDISENE: Én av de gjenværende deltakerne har røpet seg i sosiale medier. Foto: Espen Solli / TV 2
«FARMEN»-KJENDISENE: Én av de gjenværende deltakerne har røpet seg i sosiale medier. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets «Farmen kjendis» begynner å nærme seg slutten, og allerede neste uke er det duket for finaleuke inne på gården. Før den tid skal imidlertid en deltaker sendes hjem på søndag.

Onsdag ble det klart at storbonde Øyunn Krogh (26) valgte Heine Totland (51) som årets siste førstekjempe. Hvem som blir andrekjempe avsløres ikke før søndag, men de Totland kan velge mellom er Niklas Baarli (32), Adam Ezzari (23), Vebjørn Selbekk (52) og Isak Dreyer (27).

Det ble full klinsj mellom Øyunn Krogh og Niklas Baarli etter førstekjempevalget på «Farmen kjendis». Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

Innspillingen foregikk for godt over et halvt år siden, så deltakerne selv vet veldig godt hvordan episodene framover utspiller seg.

Dette må de imidlertid holde skjult.

- En beklagelig glipp

Det er imidlertid ikke alltid like lett å holde tungen rett i munnen. Nylig røpet nemlig en av årets gjenværende deltakere seg i sosiale medier.

Det hele skjedde under en spørsmålsrunde på sosiale medier, hvor den aktuelle deltakeren hintet til at vedkommende er med i flere episoder framover. Den som ryker i tvekamp på søndag er derimot bare med i én episode til.

I TALE: På «Farmen Kjendis» har man sett Sophie Elise og Isak bli nære hverandre. Nå forteller Isak Dreyer hva som er status mellom dem. Video: Rød Løper Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med den aktuelle deltakeren, som innrømmer glippen:

- Her har det rett og slett skjedd en beklagelig glipp.

Innlegget er nå fjernet fra deltakerens sosiale medier.

Se og Hør gjorde TV 2 oppmerksom på glippen, men pressesjef i TV 2 Jan-Petter Dahl beroliger med at dette ikke er veldig problematisk:

- Vi oppfordrer deltakerne til å passe på, og ikke røpe noe i sosiale medier. I akkurat dette tilfellet er det snakk om et litt uheldig valg av ett ord på Instagram. Dette er den eneste henvendelsen vi har fått om dette. Generelt er dette ikke et stort problem for oss.

INGEN STJELING: «Farmen Kjendis» tok grep om tidligere stjeling på markedet. Video: Rød Løper Vis mer

Flere glipper

Det er imidlertid ikke første gang en deltaker røper seg i sosiale medier. Også i 2020 glapp det for en «Farmen kjendis»-deltaker.

Vedkommende dukket nemlig opp på et sosialt medie mens innspillingen fortsatt var i gang, og med det var illusjonen om at vedkommende befant seg i 1920 brutt.

Personen skrev selv et kort innlegg, i tillegg til at et helt ferskt bilde av vedkommende ble lagt ut av en venn.

GÅRDSROMANSE: Det kommer i små drypp, men nå letter Isak Dreyer og Sophie Elise litt mer på hvordan forhold de egentlig fikk inne på «Farmen Kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

Deltakerne har ikke tilgang på verken telefon eller internett, med noen unntak i kjendisversjonen. Influensere får legge ut forhåndsproduserte innlegg på sosiale medier, og selvstendig næringsdrivende får følge opp jobb på telefon én gang i uken.

Det dreide seg imidlertid ikke om noen av delene, så det virket å være en glipp.

Se og Hør var også da i kontakt med den aktuelle deltakeren:

- Her er det bare å legge seg flat. Selv om jeg ikke visste at bildet ble tatt, burde jeg ha sagt til alle venner og kjente at ingen bilder skal deles. Dette skulle ikke ha skjedd. Håper jeg blir klok av skade, sa vedkommende den gang.

«FARMEN KJENDIS»: Det ble tøft for Tomine Harket å sjekke inn på gården. Det var derimot lite forståelse å hente fra Niklas Baarli. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Overrasket: - Gikk en faen i meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer