«Farmen kjendis»:

Deltaker røpet seg

En av årets «Farmen kjendis»-deltakere avslørte at vedkommende ikke reiser hjem helt ennå.

«FARMEN»-KJENDISENE: Én av de gjenværende deltakerne har røpet seg i sosiale medier. Foto: Espen Solli / TV 2
«FARMEN»-KJENDISENE: Én av de gjenværende deltakerne har røpet seg i sosiale medier. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets «Farmen kjendis» begynner å nærme seg slutten, og allerede neste uke er det duket for finaleuke inne på gården. Før den tid skal imidlertid en deltaker sendes hjem på søndag.

Onsdag ble det klart at storbonde Øyunn Krogh (26) valgte Heine Totland (51) som årets siste førstekjempe. Hvem som blir andrekjempe avsløres ikke før søndag, men de Totland kan velge mellom er Niklas Baarli (32), Adam Ezzari (23), Vebjørn Selbekk (52) og Isak Dreyer (27).

Innspillingen foregikk for godt over et halvt år siden, så deltakerne selv vet veldig godt hvordan episodene framover utspiller seg.

Dette må de imidlertid holde skjult.

- En beklagelig glipp

Det er imidlertid ikke alltid like lett å holde tungen rett i munnen. Nylig røpet nemlig en av årets gjenværende deltakere seg i sosiale medier.

Det hele skjedde under en spørsmålsrunde på sosiale medier, hvor den aktuelle deltakeren hintet til at vedkommende er med i flere episoder framover. Den som ryker i tvekamp på søndag er derimot bare med i én episode til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer