«Kompani Lauritzen»:

Deltaker røpet seg: - En glipp

En av årets «Kompani Lauritzen»-deltakere avslørte at en annen deltaker ryker fra programmet.

REKRUTTER: Én av årets «Kompani Lauritzen»-deltakere røpet seg nylig om en av de andre deltakerne. Foto: TV 2
REKRUTTER: Én av årets «Kompani Lauritzen»-deltakere røpet seg nylig om en av de andre deltakerne. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Lørdag kveld er seersuksessen «Kompani Lauritzen» endelig tilbake på TV-skjermen igjen. 14 kjendiser skal igjen kjempe om å bli en del av oberst Dag Otto Lauritzens (65) kompani, som i tidligere sesonger har vist seg å være en ganske tøff kamp.

Likt som andre realitykonkurranser, deriblant «Farmen» og «71 grader nord», ryker en og en deltaker ut. I «Kompani Lauritzen» er det imidlertid fire deltakere i finalen, før det til slutt kåres én vinner.

Det betyr at ti av de 14 kjendisene ryker ut fra konkurransen underveis, mens fire deltakere er med hele veien - og dermed ikke ryker ut.

Innspillingen foregikk på sensommeren i fjor, så deltakerne selv vet veldig godt hvem som vinner og hvem som ryker når. Dette må de imidlertid holde skjult, men det har vist seg å ikke alltid være så lett.

- Veldig lei seg

Én av deltakerne ser nå ut til å ha forsnakket seg da vedkommende denne uka var gjest i et radioprogram.

Gjesten fortalte om en annen deltaker, og at det var trist da vedkommende måtte reise hjem. Det tyder på at deltakeren det var snakk om ryker ut, og dermed ikke er en del av topp fire.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer