«Kompani Lauritzen»:

Deltaker røpet seg: - En glipp

En av årets «Kompani Lauritzen»-deltakere avslørte at en annen deltaker ryker fra programmet.

REKRUTTER: Én av årets «Kompani Lauritzen»-deltakere røpet seg nylig om en av de andre deltakerne. Foto: TV 2
REKRUTTER: Én av årets «Kompani Lauritzen»-deltakere røpet seg nylig om en av de andre deltakerne. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Lørdag kveld er seersuksessen «Kompani Lauritzen» endelig tilbake på TV-skjermen igjen. 14 kjendiser skal igjen kjempe om å bli en del av oberst Dag Otto Lauritzens (65) kompani, som i tidligere sesonger har vist seg å være en ganske tøff kamp.

Likt som andre realitykonkurranser, deriblant «Farmen» og «71 grader nord», ryker en og en deltaker ut. I «Kompani Lauritzen» er det imidlertid fire deltakere i finalen, før det til slutt kåres én vinner.

DELTAKERSLIPP: Programledere, realitydeltakere og én politiker - her er alle deltakerne til den tredje sesongen av «Kompani Lauritzen». Video: Rød Løper Vis mer

Det betyr at ti av de 14 kjendisene ryker ut fra konkurransen underveis, mens fire deltakere er med hele veien - og dermed ikke ryker ut.

Innspillingen foregikk på sensommeren i fjor, så deltakerne selv vet veldig godt hvem som vinner og hvem som ryker når. Dette må de imidlertid holde skjult, men det har vist seg å ikke alltid være så lett.

- Veldig lei seg

Én av deltakerne ser nå ut til å ha forsnakket seg da vedkommende denne uka var gjest i et radioprogram.

Gjesten fortalte om en annen deltaker, og at det var trist da vedkommende måtte reise hjem. Det tyder på at deltakeren det var snakk om ryker ut, og dermed ikke er en del av topp fire.

FIKK EN SMELL: Og være med på «Kompani Lauritzen» kan være veldig hardt, det fikk Siri Avlesen-Østli erfare da hun fikk en smell da hun kom ut. Reporter Bjør Ekker/Video: Se og Hør Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, som forsikrer om at forsnakkelsen ikke vil få noen konsekvenser.

- Dette har vi ikke mottatt andre reaksjoner på enn Se og Hørs henvendelse. I alle programmer av denne typen har vi god dialog med alle involverte, og alle er innforstått med at slike ting ikke skal røpes. Her har det skjedd en glipp, og vedkommende er veldig lei seg for at det skjedde. Det får ikke noen videre konsekvenser.

Realityprogrammet tok det norske folk med storm da det ble vist for første gang for to år siden. Sesong to sparket ikke noe mindre fra seg, og leverte knallsterke seerrekorder.

Det er derfor ingen tvil om at det er store forventninger til også den tredje sesongen av det «Gullruten»-vinnende programmet når det har premiere om få dager.

«KOMPANI LAURITZEN»: Alt gikk ikke helt som planlagt for Bernt Hulsker i fjorårets sesong under en «Kompani Lauritzen»-konkurranse. Video: TV 2 Vis mer

Flere glipper

Denne glippen er imidlertid ikke første gang en realitydeltaker røper seg. Sist var det en av deltakerne i «Farmen kjendis» som avslørte litt for mye.

Det hele skjedde under en spørsmålsrunde på sosiale medier, hvor den aktuelle deltakeren hintet til at vedkommende var med i flere episoder framover. Dette var rett før sesongens siste tvekamp, og den som røk ut var derfor bare med i én episode til.

FORNØYD: «Kompani Lauritzen»-duoen Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård vant Gullruten-pris. Video: Dagbladet TV Vis mer

Se og Hør var da i kontakt med den aktuelle deltakeren, som innrømmet glippen:

- Her har det rett og slett skjedd en beklagelig glipp.

Etter Se og Hør gjorde vedkommende oppmerksom på hendelsen, ble innlegget fjernet fra deltakerens sosiale medier.

LES OGSÅ: Trodde hun måtte trekke seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer