Deltagerne i «kjendis-Farmen» er avslørt

- Bare tanken på å lukte svette er et helvete for meg, sier Petter Pilgaard.

ÅRETS DELTAGERE I KJENDIS-FARMEN: (f.v.) Ingeborg Elisabeth Didriksen Myhre Ludlow, Leif Einar Lothe, Tore Petterson, Tonje Helene Blomseth, Lavrans Solli, Ida Gran-Jensen, Aylar Lie, Jarl Goli, Vendela Kirsebom, Petter Pilgaard, Kari Jaqueson, Lars Barmen og programleder Gaute Grøtta Grav.
 Foto: Tor Lindseth
ÅRETS DELTAGERE I KJENDIS-FARMEN: (f.v.) Ingeborg Elisabeth Didriksen Myhre Ludlow, Leif Einar Lothe, Tore Petterson, Tonje Helene Blomseth, Lavrans Solli, Ida Gran-Jensen, Aylar Lie, Jarl Goli, Vendela Kirsebom, Petter Pilgaard, Kari Jaqueson, Lars Barmen og programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2017 kan TV2s seere glede seg til å se tolv kjendiser «kjempe for tilværelsen» i den første kjendis-utgaven av «Farmen».

Blant deltagerne som skal bryne seg på gammeldags gårdsdrift finner vi blant annet modell og programleder Aylar Lie (32), tidligere supermodell Vendela Kirsebom (49), svømmer Lavrans Solli (24) og programleder og motivator Kari Jaquesson (54).

TV-serien spilles inn på Storøy gård i Bamble der serien ble spilt inn også i 2011.

Gruer seg til å lukte svette

Petter Pilgaard (36) har god erfaring med realityserier, etter at han i 2009 vant den første sesongen av «Paradise Hotel» på TV3.

Han er imidlertid forberedt på at «Farmen» vil bli enn helt annen opplevelse enn det glade partylivet i Mexico.

- Det er mangel på hygiene og komfort. Det å ikke kunne barbere seg, og bare tanken på å lukte svette er et helvete for meg. Det blir uvant å ikke bruke parfyme og ikke lukte godt.

- Når det gjelder mangel på hårgelé, så har jeg vendt meg til tanken på at sånn må det bli. Jeg liker jo at alt ligger på plass, og fett hår er ikke noe for meg. Den eneste løsningen blir å bruke lue, sier han til Seoghør.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer