KLARE FOR ROBINSON: Disse deltagerene skal i høst kjempe om førsteplassen i «Robinsonekspedisjonen» på TV3. Foto: TV3
KLARE FOR ROBINSON: Disse deltagerene skal i høst kjempe om førsteplassen i «Robinsonekspedisjonen» på TV3. Foto: TV3 Vis mer

Deltagere satte fyr på Robinson-øya

- Det ble så ille at vi måtte stoppe innspillingen, sier programleder Christer Falck.

Publisert
Se video med Christer Falck nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  4. september er det klart for en ny runde med «Robinsonekspedisjonen», hvor 16 deltakere skal kjempe mot både hverandre og sulten i håp om å gå til topps i TV3-serien.

Men Seher.no kan avsløre at innspillingen ble enda mer dramatisk enn produsentene hadde forutsett, da deler av Robinson-stranda på Fillippinene plutselig tok fyr.

Avbrøt innspillingen
Programleder Christer Falck bekrefter ulykken til Seher.no, og hevder at det var dramatisk til de fikk kontroll over flammene.

- Det ble så mye flammer at vi måtte slutte og filme, og crewet måtte hente bøtter med vann og begynne å helle.

Falck vil ikke røpe hva som var foranledningen til ulykken.

- Det var vel noen deltagere som var blitt litt ivrige. Jeg vil ikke si så mye mer før det kommer på TV.

- Ikke bekymret
På grunn av de tørre omgivelsene, kan en brann i innspillingsområdet spre seg raskt, men takket være snarrådig innsats, hindret innspillingsteamet flammene i å spre seg, ifølge Falck.

Også i fjor tok deler av Robinson-øya, som da lå i Malaysia, fyr, etter at solskinn gjennom en glassflaske antente flere busker.

Falck hevder han imidlertid av prinsipp aldri bekymrer seg for deltagernes sikkerhet.

- Jeg frykter aldri for sikkerheten til noen av deltagerne. Jeg bryr meg ikke. Jeg er der kun for å jage dem ut. Hva de styrer med når de er der, får de styre med selv, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Her er årets Robinson-deltagere[obj:media:9908]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer