«Selling Sunset»- Christine Quinn:

Deler vond hemmelighet

Realitystjernen avslører at ikke alt var rosenrødt etter at sønnen kom til verden.

SLET UNDER INNSPILLING: Eiendomsmegler og realityprofil Christine Quinn åpner seg om hvordan hun egentlig hadde det under innspillingen av «Selling Sunset». Foto: John Salangsang / Shutterstock / NTB
SLET UNDER INNSPILLING: Eiendomsmegler og realityprofil Christine Quinn åpner seg om hvordan hun egentlig hadde det under innspillingen av «Selling Sunset». Foto: John Salangsang / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

I mai ble «Selling Sunset»-stjernen Christine Quinn (33) og mannen Christian Richard foreldre til en liten gutt, Christian Georges Dumonte.

Fødslen var derimot et mareritt. I et Instagram-innlegg skrev den nybakte moren at hun var glad hun og sønnen fremdeles er i live.

Netflix-profilen befant seg nemlig på et svært upraktisk sted da sønnen bestemte seg for å ankomme verden. Hun var på innspilling, to uker før termin. Fødselen endte i hastekeisersnitt med navlestrengen rundt hodet på babyen.

«Baby C var bare noen sekunder fra ikke å klare seg», fortalte realitystjernen i innlegget.

Panikkanfall

Gjennom «Selling Sunset» kunne seerne følge Quinns graviditet. Nå avslører derimot realitystjernen at hennes opplevelse av å være gravid var ganske annerledes enn slik det ble fremstilt på skjermen.

- I serien gjør de narr av at jeg er for sent ute. Det var fordi jeg hadde panikkanfall og var redd for at noe var galt med graviditeten, deler eiendomsmegleren åpenhjertig til ET Canada.

Videre forteller 33-åringen at hun på privaten led av posttraumatisk stress (PTSD) og fødselsdepresjon etter den dramatiske fødselen.

PTSD beskrives som en psykisk lidelse som oppstår etter en belastende livshendelse, som kan behandles med blant annet kognitiv terapi, ifølge Lommelegen.

Quinn beskriver arbeidsplassen sin, Oppenheim-kontoret, «som løvens hule», og mener kollegene hennes rottet seg sammen, noe hun sier var vanskelig å takle.

- Problemet jeg slet med var at alle sa: «vel, hun er så tynn, hun er sånn, hun er slik». Men inni meg slet jeg med PTSD.

TRAILER: Er du klar for en ny sesong av «Selling Sunset»? Video: Netflix Vis mer

Mottok kritikk etter yoga-scene

Realityprofilen innrømmer at situasjonen var sårende, spesielt på toppen av det hun allerede gikk gjennom. Quinn mener også måten serien ble klippet på fremstilte virkeligheten feil, ifølge ET Canada.

Etter at lille Christians ankomst ble vist på skjermen, dukket Quinn opp i en scene på yoga-trening. Men der var hun fortsatt gravid, og klippene ble ikke vist i kronologisk rekkefølge, hevder hun.

MISTET HÅRET: Mari Haugersveen, kjent fra blant annet «Tigerstaden», mistet mye hår etter fødselen. Video: Mari Haugersveen Vis mer

I tillegg påstår eiendomsmegleren at hun bare ble filmet fra brystet og opp. Derfor fikk Quinn kritikk for å trene kort tid etter et hastekeisersnitt.

Den fjerde sesongen av «Selling Sunset» har også vært en utfordring for Quinn av flere årsaker. Da den nye eiendomsmegleren Emma Hernan (29) gjorde sitt inntog i serien, oppdaget Quinn og Hernan at de delte den samme ekskjæresten. Ifølge Quinn ble kvinnene oppmuntret til å lage en krangel ut av det. Det forteller hun til Page Six.

Verken de andre «Selling Sunset»-profilene eller produksjonen har kommentert Quinns anklager.

DEN GANG DA: Reality-TV har den siste tiden blitt hakket mer stuerent, der til og med skandale-programmet «Ex on the Beach» har gått i samme spor. Her er et tilbakeblikk på hvordan programmet en gang var. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg var irritert hver dag vi gjorde det fordi det er ikke noe jeg egentlig ville snakke om. Det er ikke noe jeg egentlig brydde meg om.

LES OGSÅ: Tordner mot eksen etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer