Oscar-utdelingen 2020:

Deler ut gavekort på kosmetisk kirurgi

Gir ut gaveposer til en verdi av 1,1 millioner kroner til 25 nominerte.

FÅR GAVEKORT TIL MILLIONVERDI: Joaquin Phoenix, Margot Robbie og Leonardo DiCaprio er alle nominert for sine skuespillerprestasjoner, og får derfor hver sin luksuriøse gavepose. Foto: NTB scanpix
FÅR GAVEKORT TIL MILLIONVERDI: Joaquin Phoenix, Margot Robbie og Leonardo DiCaprio er alle nominert for sine skuespillerprestasjoner, og får derfor hver sin luksuriøse gavepose. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

De siste 18 åra har Los Angeles-firmaet Distinctive Assets delt ut gaveposer i forbindelse med Oscar-utdelingen.

Nyhetsbyrået Reuters skriver at årets gaveposer blir de dyreste hittil - med en verdi av 225 000 dollar, tilsvarende 1,1 millioner norske kroner. De deles ut til de 20 nominerte skuespillerne, samt dem fem mennene som er nominert til beste regissør.

Gaveposene er ikke tilknyttet Oscar-akademiet.

Kirurgi til 190 000 kroner

Innholdet består av nesten 80 elementer, inkludert klær, duppeditter og en 24-karats gullbelagt e-sigarett. Sistnevnte skal ha blitt valgt med skuespiller Leonardo DiCaprio (45) i bakhodet, ettersom bildet av ham for noen år tilbake bidro til å skape trenden.

I gaveposen er det også et tolv dagers cruise med yacht, et gavekort på 20 000 dollar til matchmaking, og oppsiktsvekkende nok - et gavekort på kosmetisk kirurgi til ansiktet til en verdi av 20 000 dollar.

Det tilsvarer nærmere 190 000 norske kroner.

- Dette er en anerkjennelse for en enestående prestasjon de har lagt inn, og for mange av dem - et liv med enestående prestasjoner. Så, du er aldri for rik eller berømt til å vokse ut av takknemlighet, sier Distinctive Assets-grunnlegger Lash Fary til nyhetsbyrået.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer