Paul Di’Anno:

Deler urovekkende helseoppdatering

Iron Maiden-stjernen ventet syv år på operasjonen.

HELSEOPPDATERING: Rockestjernen Paul Di'Anno deler om sin kritiske helsetilstand. Foto: Kevin Nixon/Metal Hammer Magazine/NTB
HELSEOPPDATERING: Rockestjernen Paul Di'Anno deler om sin kritiske helsetilstand. Foto: Kevin Nixon/Metal Hammer Magazine/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rockeikonet Paul Di'Anno (63) er kanskje aller best kjent for å være den første sangeren i bandet Iron Maiden. Han var det legendariske metallbandets vokalist mellom 1977 og 1981.

De siste årene har artisten hatt alvorlige helseproblemer, og i 2016 fjernet han en verkebyll på størrelse med en «rugbyball» på lungene.

Nå viser imidlertid et nytt bilde av 63-åringen artistens alvorlige kneskader. Det melder Blabbermouth. Svenske Expressen er også blant mediene som omtaler saken.

De mange TV-kanalene har prøvd seg på det meste av reality-konsepter gjennom tidene, men noen programmer bikker nesten grensa til å bli farlig. Video: Rød Løper Vis mer

En kvart million

Årsaken bak sangerens hovne knær er ifølge nettstedet samtlige motorsykkelskader over flere år. Dette har gjort at Di'Anno har vært nødt til å opptre sittende under de seneste konsertene.

- Jeg vil fortsette å spille musikk, men jeg kan ikke gjøre det før dette er fikset, sa rockestjernen om de alvorlige kneskadene i 2019, ifølge nettstedet.

KNESKADER: Artisten har ventet på operasjon i syv år. Foto: Skjermdump fra Facebook
KNESKADER: Artisten har ventet på operasjon i syv år. Foto: Skjermdump fra Facebook Vis mer

Di'Anno fikk beskjed av legen om at prislappen på kneoperasjonen kom til å ligge på en kvart million dollar, noe han ikke har råd til. Derfor har 63-åringen ventet i syv år på operere de nå ekstremt hovne knærne.

Startet innsamling

Iron Maiden gjorde sin livedebut i 1976 på puben Cart & Horses i London, England. Pubens eier, Kastro Pergjoni, bestemte seg derfor for å ta grep da han oppdaget Di'Annos alvorlige kneskade.

Den svenske TV-profilen Ola-Conny Wallgrendeltar i årets sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» og var underveis i reisen utsatt for en ulykke på hesteryggen som han kjenner smertene av den dag i dag. Vis mer

Pergjoni startet en innsamling i Di'Annos navn ved å dele et bilde av 63-åringens tilstand på Facebook sammen med teksten:

«Paul Di'Annos fans og venner, hjelp til ved å støtte han i den lange kampen. Slik ser situasjonen ut nå og det blir verre jo lenger det holder på. La oss gjøre det her for vårt beist».

Hittil har innsamlingen sanket inn litt i overkant av 154 000 norske kroner. Målet for innsamlingen er 26.000 britiske pund som tilsvarer nesten 306 000 kroner.

«Paul har vært i rullestol i åtte år nå og helsetilstanden blir ikke bedre», skriver Pergjoni på innsamlingssiden, der han oppfordrer fansen til å donere.

Paul Di'Anno har selv ikke uttalt seg om helsesituasjonen sin i etterkant av innsamlingsaksjonen.

LES OGSÅ: - Folk kunne dødd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer