Kate Hudson:

Deler unikt bilde med fansen

- Ønskene mine gikk i oppfyllelse.

40 ÅR: I anledning sin egen 40-årsdag fredag delte Kate Hudson et unikt bilde i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
40 ÅR: I anledning sin egen 40-årsdag fredag delte Kate Hudson et unikt bilde i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Fredag fylte den amerikanske skuespillerstjernen Kate Hudson 40 år og i oktober ble hun mamma for tredje gang, da hun og kjæresten Danny Fujikawa fikk datteren Rani sammen.

Siden den gang har Hudson, som stadig lar fansen få et innblikk i privatlivet hennes på sosiale medier, vist små glimt av den lille jenta. Fra tidligere har skuespilleren sønnene Ryder (15) og Bingham (7).

Hudson har ved flere anledninger vist frem de tre barna hver for seg, men i anledning sin egen 40-årsdag denne uken slo hun virkelig på stortromma. På Instagram har hun nemlig delt et bilde av seg selv med sine tre øyenstener, og skriver:

- Ønskene mine gikk i oppfyllelse. Tusen takk for all kjærlighet i dag.

Til teksten har hun også lagt ved emneknaggen «dette er 40», og stjernen ser svært lykkelig ut på bildet sammen med barna sine.

I kommentarfeltet renner det inn både lovord om barna, men også gratulasjoner til «You, Me and Dupree»-stjernen. Også flere andre stjerner, blant andre Jessica Alba, Ellie Goulding og Naomi Watts har lagt igjen noen varme ord.

Kate Hudsons berømte mor og skuespiller, Goldie Hawn (73), lot selvsagt heller ikke datterens store dag gå ubemerket hen. Til et gammelt bilde av seg selv og Kate har 73-åringen lagt ved deler av teksten til «Twinkle, twinkle little star». Avslutningsvis skriver hun:

- Jeg er så takknemlig for Katie jenta mi. Gratulerer med dagen vennen.

Kate Hudson er kjent for å lire fra seg sine meninger på godt og vondt. Hun har skapt overskrifter for sine uttalelser i årevis, men i januar så hun seg nødt til å forsvare ordbruken sin.

Måtte forsvare seg

Den gang florerte artikler i internasjonal presse om at 40-åringen, som fikk datteren Rani Rose i oktober, oppdrar den lille jenta «kjønnsløst» og vil fortsette med det jo eldre hun blir.

Medier som Independent, CBS News og Mirror var blant dem som skrev om Hudsons oppdragelse av datteren.

Det hele skal ifølge Hudson bunne i et spørsmål om det er annerledes å være mor til en jente, med tanke på at hun har sønnene Ryder og Bingham fra tidligere. Hun skal blant annet ha svart «ikke egentlig», noe som ble grobunn for de utallige overskriftene.

View this post on Instagram

Monday thoughts ❤️

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

- (...) Jeg tror du oppdrar barna dine forskjellig uansett hvilket kjønn de er - som en kjønnsløs tilnærming, påpekte hun i intervjuet med AOL.

Kort tid senere slo skuesepilleren hardt tilbake mot artiklene om at hun bevisst oppdrar datteren til å bli kjønnsløs.

- Kjære alle venner, fans og andre som leser dette. Nylig spurte noen meg om det å få og oppdra en jente er annerledes enn gutter. Mitt svar var enkelt, «ikke egentlig». Hele denne klickbait-taktikken om at jeg oppdrar datteren min til å bli kjønnsløs er teit og gir ikke mening, skrev hun blant annet i et lengre innlegg, bestående av flere bilder, på Instagram.

- Jeg oppdrar barna mine, og kommer til å fortsette med det, både guttene og jenta, til å føle seg som akkurat den de ønsker å være. De skal føle seg selvsikre i valgene sine, føle seg elsket og støttet uansett hva, fortsatte hun.

Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg kommer alltid til å være glad i henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer