Paris Hilton:

Deler trist nyhet: - Enorm smerte

- En lojal venn som alltid var ved min side.

SØRGER: Paris Hilton deler en sorgfull beskjed med følgerne sine. Foto: Skjermdump / Instagram
SØRGER: Paris Hilton deler en sorgfull beskjed med følgerne sine. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Paris Hiltons (42) navn har vært på «alles» lepper helt siden hun var tenåring. Hun var kjent som en partyprinsesse, men er nå en anerkjent forretningskvinne som har flere jern i ilden.

I tillegg til de blonde lokkene og den milde utstrålingen er det én ting som alltid har fulgt hotellarvingen. Nemlig hennes enorme kjærlighet for dyr. I en årrekke var hun stolt matmor for blant andre hundene Tinkerbell og Harajuku Bitch. Førstnevnte døde i 2015, og nå er det altså sistnevnte som har gått ut av tiden.

FORBAUSER FANSEN: I traileren til den nye dokumentaren om Paris Hilton, kalt «This is Paris», viser Hilton for første gang fram det hun betegner som sin ekte stemme. Her kan du høre hvorfor stemmen forbauser fansen. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

I et lengre innlegg på Instagram forteller Hilton om hundens dødsfall, og hun legger ikke skjul på at hun tar det tungt.

«Var alltid der»

«I dag knuses hjertet mitt, da jeg tar farvel med min kjære chihuahua, Harajuku Bitch», åpner hun innlegget med.

Den lille hunden var 42-åringens følgevenn i hele 23 år, og Hilton skriver at Harajuku Bitch ga livet hennes kjærlighet, glede og uforglemmelige øyeblikk.

«Hun levde et langt, vakkert og ikonisk liv, omringet av kjærlighet helt til den siste søvnen. Ord kan ikke beskrive den enorme smerten jeg føler nå. Hun var mer enn et kjæledyr, hun var familie for meg. En lojal venn som alltid var ved min side», skriver Hilton videre.

Hun takker den avdøde hunden for alle de fine stundene og bedyrer at hun aldri vil glemme henne.

«Hvil i fred, søte venn, og vit at du er elsket og savnet, alltid».

Varme ord

Flere av 42-åringens følgere på Instagram har lagt igjen varme ord i kommentarfeltet. Det er mange som har forståelse for hvor vanskelig det kan være å miste et kjæledyr.

ÆRLIG: Det er en langt mer ærlig og åpen Adrian Sellevoll vi får oppleve i den nye låten hans «Se meg». Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/Sony/Rød Løper Vis mer

«23 år! Wow. Hun elsket sikkert å være sammen med deg. Kondolerer», skriver en følger.

En annen skriver at Harajuku Bitch helt sikkert er i himmelen og passer på Hilton og hennes familie.

«Paris, hjertet mitt er knust, jeg er så lei meg. Men jeg finner fred i å vite at hun levde et langt liv og at hun i dag gjenforenes med Tinkerbell i himmelen. Etter mange år fra hverandre får de endelig være sammen igjen. Gud velsigne deres sjeler, og så håper jeg du kommer deg etter dette nedslående tapet. Skulle gjerne gitt deg en klem nå», skriver en tredje følger.

LES OGSÅ: Røper kreftdiagnose

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer