Martha Stewart:

Deler trist beskjed

- Drepte hennes forsvarsløse lille jeg.

SØRGER: Martha Stewarts hunder tok liv av hennes kjære katt. Foto: Stephen Lovekin/REX/NTB
SØRGER: Martha Stewarts hunder tok liv av hennes kjære katt. Foto: Stephen Lovekin/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV-stjernen og forretningskvinnen Martha Stewart er i sorg etter at katten hennes, Princess Peony, i helga døde uventet.

I tillegg til katten har 80-åringen fire hunder, og det er disse som ved et uhell angrep og drepte Princess Peony. Det avslører Stewart selv til sine over 1,5 millioner følgere på Instagram.

Dyreelsker

Sammen med et bilde av tre arbeidere som graver et hull i jorda, skriver hun følgende:

«Gravlegger den vakre og uvanlige Princess Peony. De fire hundene tok feil og trodde hun var en innbruddstyv og drepte hennes forsvarsløse lille jeg. Jeg kommer til å savne henne fryktelig. RIP vakre».

TV-profilen en selverklært dyreelsker, og hun har tidligere hevdet å eie minst «20 katter, 25 hunder, ti chinchillaer, en rekke kanarifugler og parakitter, to ponnier, tre esler, ti hester, mange sauer og geiter, hundrevis av kyllinger, gjess, kalkuner, perlehøns, påfugler og duer, skriver People.

Kort tid etter første innlegg delte Stewart også et bilde av den 12 år gamle persiske rasekatten.

«Dette var Princess Peony», står det som tekst.

Flere Hollywood-stjerner har uttrykt sin medfølelse i kommentarfeltet.

«Så trist å høre», deler «Grey's Anatomy»-stjernen Ellen Pompeo (52) etterfulgt av et rødt hjerte, mens Kris Jenner (66) viser sin støtte med tre gråte-emoji.

God hjelp under pandemien

Ifølge 80-åringens hjemmeside ble Princess Peony og tvillingsøsteren, Empress Tang, født 11. mai 2009. Kattene flyttet inn på gården til Stewart i New York fire måneder senere.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

I fjor åpnet TV-profilen seg om hvordan rasekattene hjalp henne gjennom isolasjonen under pandemien.

- Det er ventelister på kjæledyr fordi folk virkelig fant ut hvor god støtte de er og et flott tillegg til husholdningen. De er fantastiske for barna som får mulighet til å ta vare på noe annet, og det er en fantastisk ting at kjæledyr blir mer elsket, fortalte hun til Today.

LES OGSÅ: Gravid etter tragedien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer