Michelle Heaton:

Deler tøff beskjed: - Løgner

Tok til tårene av ektemannens brev.

13 ÅR: Michelle Heaton og Hugh Handley vært gift i 13 år. Foto: Anthony Harvey/Shutterstock/NTB
13 ÅR: Michelle Heaton og Hugh Handley vært gift i 13 år. Foto: Anthony Harvey/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I 2021 ble popstjernen Michelle Heaton (42) skrevet ut av rehab etter å ha misbrukt kokain og alkohol daglig mellom 2018 og 2021.

I september i fjor delte 42-åringen et innlegg på Instagram, med et bilde av hvordan hun så ut før ektemannen, den irske businessmannen Hugh Hanley, og vennene hennes overbeviste henne om å oppsøke hjelp.

«Dette bildet er ikke for å sjokkere, det VAR min virkelighet!», skrev hun den gang, og la til:

«For 20 uker siden var dette meg - ødelagt. Det andre er meg i dag - reddet».

Etter å ha tilbrakt fire uker på rehabsenteret The Priory i London, gikk det tilsynelatende oppover. I dag kan stjernen feire 13 måneder som nykter.

Likevel minnes Heaton en tøff tid for familien når hun leser ektemannens opplevelse av hennes avhengighet i en episode av «Loose Women».

- «En løgner»

I episoden bryter stjernen sammen når hun leser høyt fra brevet ektemannen sendte til henne da hun oppholdt seg på The Priory. Det melder Daily Mail.

- «Å se deg i en ond spiral som dette har vært veldig vanskelig å håndtere. Jeg kunne ikke snakke med min beste venn. Jeg har blitt flau over deg, men det var aldri deg», var noen av ordene ektemannen gjennom 13 år hadde skrevet til Heaton.

ÅPEN: Kronprinsesse Mette-Marit snakket om litteraturens rolle rundt tabubelagte temaer onsdag, og hun var usedvanlig åpen om egne følelser. Video: NTB Scanpix Vis mer

Videre i brevet forklarte Hanley hvordan konas handlinger påvirket deres datter Faith (10) og sønnen AJ (7).

- «Jeg har også forsøkt å hjelpe barna med å glemme oppførselen din. Den har gjort deg til en løgner. Din vanedannende oppførsel har såret meg mye, 'Chelle, og du har blitt en som er veldig upålitelig. Din oppførsel har frarøvet meg min kone og barnas mor».

- Da kom skyldfølelsen

Heaton forteller at hun ikke kjenner igjen personen som blir beskrevet i brevene. I dag anser hun seg selv som sterk.

Hun minnes tilbake om en slitsom tid, der alkohol ble misbrukt hvert våkne øyeblikk. Stjernen innrømmer også at hun ikke tok hensyn til familien, og at hun av og til følte at de var i veien.

- Da barna virkelig trengte en klem, var jeg ikke der for dem. Det var ikke før jeg ble nykter at jeg kunne se hvordan jeg hadde oppført meg. Da kom skyldfølelsen, forteller hun åpenhjertig.

BRUTALT ÆRLIG: Steffen Iversen er brutalt ærlig i dokumentaren «Steffen - arven etter Ivers» på NRK. Video: NRK/Monday. Vis mer

«Kan miste alt»

I et Instagram-innlegg forrige uke reflekterte stjernen over tida som nykter, og hyller ektemannen som har stått ved hennes side gjennom det hele.

Under et sort/hvitt-bilde av seg selv, viser hun fram føttene sine ikledd sokker med teksten «nykter som faen» på den ene foten og «ett år» på den andre.

«Jeg er nå, lykkelig, glad og fri fra smerten fra avhengighet. Som de sier, et liv forbi mine villeste drømmer! Og klok nok til å vite at jeg kan miste alt...for å beholde det, jobber jeg hardt...en dag av gangen! Jeg vil alltid være en alkoholmisbruker, men planen min er å ikke dø som en!»

LES OGSÅ: - Anmeldte egen forbrytelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer