Michelle Heaton:

Deler tøff beskjed: - Løgner

Tok til tårene av ektemannens brev.

13 ÅR: Michelle Heaton og Hugh Handley vært gift i 13 år. Foto: Anthony Harvey/Shutterstock/NTB
13 ÅR: Michelle Heaton og Hugh Handley vært gift i 13 år. Foto: Anthony Harvey/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I 2021 ble popstjernen Michelle Heaton (42) skrevet ut av rehab etter å ha misbrukt kokain og alkohol daglig mellom 2018 og 2021.

I september i fjor delte 42-åringen et innlegg på Instagram, med et bilde av hvordan hun så ut før ektemannen, den irske businessmannen Hugh Hanley, og vennene hennes overbeviste henne om å oppsøke hjelp.

«Dette bildet er ikke for å sjokkere, det VAR min virkelighet!», skrev hun den gang, og la til:

«For 20 uker siden var dette meg - ødelagt. Det andre er meg i dag - reddet».

Etter å ha tilbrakt fire uker på rehabsenteret The Priory i London, gikk det tilsynelatende oppover. I dag kan stjernen feire 13 måneder som nykter.

Likevel minnes Heaton en tøff tid for familien når hun leser ektemannens opplevelse av hennes avhengighet i en episode av «Loose Women».

- «En løgner»

I episoden bryter stjernen sammen når hun leser høyt fra brevet ektemannen sendte til henne da hun oppholdt seg på The Priory. Det melder Daily Mail.

- «Å se deg i en ond spiral som dette har vært veldig vanskelig å håndtere. Jeg kunne ikke snakke med min beste venn. Jeg har blitt flau over deg, men det var aldri deg», var noen av ordene ektemannen gjennom 13 år hadde skrevet til Heaton.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer