Lindsey Vonn:

Deler telefonnummeret sitt med fansen

- Jeg ble ikke hacket.

STJERNE: Den tidligere toppalpinisten Lindsey Vonn publiserte telefonnummeret sitt på Twitter. Video: @lindseyvonn Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år la den amerikanske alpinyndlingen Lindsey Vonn (34) skia på hylla. Hun har i mange år imponert i bakkene, men i år var det altså over og ut. Tross at hun nå trekker seg tilbake fra idrettskarrieren, betyr det langt i fra at hun kutter ut fansen sin.

Hun har over 1,9 millioner følgere på Instagram, og over en million følgere på Twitter.

På sistnevnte kanal fikk hun denne uken mange til å sperre opp øynene sine, da hun valgte å dele telefonnummeret sitt med alle følgerne sine.

- Vil du tekste meg? Jeg har fått nytt nummer så jeg kan snakke med fansen min direkte, skriver hun, og fortsetter:

- Sosiale medier er fantastisk, men det er langt ifra så personlig som teksting. Jeg klarer ikke å svare alle, men du vil få noe spesielt, det lover jeg.

Avslutningsvis delte hun nummeret sitt, etterfulgt av emneknaggen «text me».

Ikke unaturlig var det mange som ved første øyekast mente at alpinstjerna hadde blitt hacket, og at det ikke var en melding fra henne. Kort tid seinere avkreftet hun imidlertid hacker-ryktene, noe hun gjorde ved å dele en video av seg selv hvor hun forklarte det hele.

  • Se videoen øverst i saken!

Kritiserer Vonn

De siste dagene har Vonns måte å kommunisere med fansen på fått vill oppmerksomhet, og flere spør seg hvorfor hun velger å dele nummeret. Gjentatte ganger påpeker skistjernen at det er fordi hun vil komme i kontakt med fansen sin.

Til tross for at mange fans er i ekstase over muligheten til å kontakte 34-åringen, er det flere som ikke er særlig imponerte.

- (...) Jeg sendte henne en melding ... Det er bare tull. Bra jobba ... Nok en kjendis som bruker mennesker på en dårlig måte, skriver en på Twitter.

Denne meldingen var Lindsey Vonn raskt ute med å svare på.

- Jeg så etter navnet ditt, men fant det ikke, så jeg tror ikke du har sendt meg melding. Og jeg bruker absolutt ingen. Men ha en fantastisk 4. juli uansett, svarte hun.

Se og Hør har forsøkt å nå skistjernen på det aktuelle nummeret, men har foreløpig ikke fått svar.

Mange fans sperret øynene opp da filmstjernen Ashton Kutcher ut av et blå delte telefonnummeret sitt til sine følgere på Twitter. Vi slo på tråden - og her kan du se hvordan det gikk. Vis mer

Fant kjærligheten med idrettsstjerne

Den amerikanske alpinstjernen Lindsey Vonn gjorde som nevnt som Aksel Lund Svindal (36), og la opp etter VM i Åre. Vonn er tidenes mestvinnende kvinnelige alpinist.

Hun er en superstjerne i USA, og dermed ble det stor blest rundt henne når hun fant kjærligheten med en annen idrettsstjerne, nemlig NHL-spilleren PK Subban (30).

KJÆRESTER: Her er Lindsey Vonn avbildet sammen med kjæresten, PK Subban under MTV Movie and TV Awards i juni. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Her er Lindsey Vonn avbildet sammen med kjæresten, PK Subban under MTV Movie and TV Awards i juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De to har vært et par siden i fjor sommer. Og tidligere i år avslørte Subban hvordan det gikk til. De to møttes for første gang på idrettsgallaen ESPYS, som hvert år blir arrangert av sportskanalen ESPN. Subban avslørte at han ble helt satt ut da han så alpinesset på den røde løperen.

- Hun så utrolig ut. Hun så veldig, veldig bra ut. Vakker. Jeg sto midt i et intervju, men klarte ikke å få henne ut av hodet. Jeg fikk spørsmål om bekledningen min, og at den måtte være varm. Jeg sa ja, men ikke så «hot» som Lindsey Vonn ser ut, sa Subban til NHLs Facebook-sider.

SLIK VI KJENNER HENNE: I mange år har Lindsey Vonn markert seg som alpinkjører. Tidligere i år la hun skia på hylla. Her i 2016. Foto: NTB Scanpix
SLIK VI KJENNER HENNE: I mange år har Lindsey Vonn markert seg som alpinkjører. Tidligere i år la hun skia på hylla. Her i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

30-åringen fortalte at agenten ristet oppgitt på hodet, mens Vonns agent gikk bort og ba ham om å prøve å tøyle seg.

Så kom Lindsey Vonn bort.

- «Og du! Hva er problemet ditt?» spurte hun. Jeg prøvde å spille kul, og bare... «Jeg var bare ærlig, du er vakker.» Resten er historie, flirte Subban.

LES OGSÅ: Bønnfaller fansen om ikke å mobbe henne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer