Ashley Stock:

Deler tårevått brev til død datter (3)

For ei uke siden mistet influenser Ashley Stock dattera Stevie Lynn til kreft. Nå deler hun hjerteskjærende brev.

MISTET DATTEREN: Influenser Ashley Stocks tre år gamle datter Stevie Lynn gikk nylig bort. Nå deler hun et rørende brev til datteren. Foto: Ashley Stock/Instagram
MISTET DATTEREN: Influenser Ashley Stocks tre år gamle datter Stevie Lynn gikk nylig bort. Nå deler hun et rørende brev til datteren. Foto: Ashley Stock/Instagram Vis mer
Publisert

I slutten av mai kom den tragiske beskjeden om at influenser Ashley Stock hadde mistet sin tre år gamle datter, Stevie Lynn.

Treåringen gikk bort som følge av en svulst på hjernen, og med det opplevde Stock og ektemannen Ben alle foreldres mareritt.

«Klokka 01.05 den 27. mai trakk Stevie pusten for siste gang i armene våre. Det har vært utallige mirakler og guddommelige øyeblikk som jeg vil fortelle om etter hvert når hjertet mitt finner styrke til det», skrev Stock i et åpenhjertig innlegg på Instagram.

STOLTE: Michael Bublé og kona Luisana Lopilatos, holdt nylig en direktesending på Instagram, hvor den tidligere kreftsyke sønnen deres, Noah, dukket opp. Reporter: Christian Wehus. Video: @Michael Bublé. Vis mer

- Venter på å høre stemmen din

Denne uken deler Stock et hjerteskjærende brev til sin avdøde datter med sine 472 000 følgere.

«Kjære Stevie, det har nå gått en uke siden du tok ditt siste åndedrag i armene mine, mens Stevie Nicks «Landslide» spilte stille i bakgrunnen - den samme sangen som ble spilt i lokalet, da du kom til verden», starter Stock innlegget med til et bilde av datteren som leker med togsettet sitt.

«I dag kjørte jeg hjem fra min første tur til supermarkedet på over en måned, og morsinstinktet mitt tror stadig at du sitter i setet bak meg. Vi passerer søppelbilene og brannbilene og omrissene av den hvite månen på den blå himmelen. Jeg venter på å høre den lille stemmen din rope: «Mamma, se, se. Søppelbil, brannbil. Månen. Så fint». Men det er bare stillhet», fortsetter hun.

Videre skriver Stock at hun er den hysteriske moren som gråter, mens hun ser i bakspeilet på det tomme setet i bilen, der datterens bilsete normalt var plassert. Stock forklarer at hun føler det samme når hun går forbi gangen der det ligger igjen bleier og klær etter treåringen.

«Eller når jeg graver etter nøklene mine i vesken, og drar opp en av smokkene dine. Eller den «store jente»-sengen du snart skulle ha, men som akkurat nå er i garasjen. Alt er deg. Jeg har bygget mitt liv og mitt hjerte rundt deg og brødrene dine, og mens gleden fremdeles er overalt rundt meg, føles ingenting i nærheten av det samme uten deg», skriver hun videre.

- Hjerter å helbrede

Stock påpeker at det føles helt umulig å skulle leve med sorgen, men love sin avdøde datter at hun ser miraklene hennes overalt.

«Selv fra den andre siden holder du meg gående. Vi har arbeid å gjøre, klemmer å gi og hjerter å helbrede», avslutter hun innlegget med.

Ifølge People fant Stock og familien ut om datterens sykdom 11. april, etter at hun ble lagt inn på sykehus på grunn av svekket motorikk.

Bare få dager senere fortalte influenseren om diagnosen datteren hadde fått, Diffuse intrinsic pontine glioma (DIPG), en svært aggressiv kreftform som utvikler seg i hjernestammen.

Stock fortalte videre at diagnosen har en overlevelsesprosent på null.

Tidligere denne uken begravde de sin tre år gamle datter. Det fortalte Stock i form av et innlegg på Instagram.

«Kjære Stevie, jeg kjøpte et nytt teppe uken før du gikk bort. Det var et sorgkjøp. Vi trengte det absolutt etter en måned med mislykket pottetrening med den søte valpen din. Men jeg kjøpte det, så jeg ville føle noe annet enn smerten ved å se at du forlater oss. I dag begraver vi deg», startet hun innlegget med.

DRUKNET: Den olympiske skiløperen Bode Miller og kona hans Morgan, mistet jentebarnet sitt Emmy i en drukningsulykke. I et eksklusivt intervju med TODAYs Savannah Guthrie, åpner paret opp om ulykken. Video: AP via NTB Scanpix Vis mer

Pyntet kista til datteren

Videre skrev influenseren at ektemannen støvsugde teppet i et forsøk på å føle noe annet enn smertene etter datterens bortgang.

«Jeg kan høre den høye lyden fra støvsugeren gjennom det åpne kjøkkenvinduet, mens jeg sitter i hagen og danderer blomster til kisten din. Og jeg kan også høre Sawyer sitter ved kjøkkenbenken mens faren din støvsuger, med en skål full av frokostblanding, og humrer høyt til lyden av støvsugeren», fortsatte hun.

«Hans humring fyller din stillhet. Hans humring trøster meg mens jeg knyter små sløyfer rundt blomstene dine og velger de stilkene som vil få deg til å smile mest. Hans humring minner meg om hvorfor jeg må samle all min styrke og fortsette», avsluttet hun innlegget med.

Sammen med ektemannen har hun også sønnene Wesley (10) og Sawyer (7).

LES OGSÅ: Fikk marerittelefon da datteren mistet livet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer