Jessica Simpson:

Deler tanker rundt et fjerde barn

- Den siste graviditeten var skikkelig tøff for meg.

FERIEMODUS: Jessica Simpson og Eric Johnson har de tre barna (f.v) Ace, Maxwell og Birdie sammen. Foto: Instagram/Jessica Simpson
FERIEMODUS: Jessica Simpson og Eric Johnson har de tre barna (f.v) Ace, Maxwell og Birdie sammen. Foto: Instagram/Jessica Simpson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tre år siden jublet Jessica Simpson (41) og ektemannen Eric Johnson (42) av glede da de ønsket sitt tredje barn velkommen til verden.

Datteren Birdie så dagens lys våren 2019.

Vanskelig svangerskap

Nå letter 41-åringen på sløret om hva hun tenker rundt flere barn.

- Jeg har ikke babyfeber, avslører sangfuglen til Us Weekly, og utdyper:

- Det tredje svangerskapet mitt var det siste. Jeg klarer ikke å gå gjennom det en gang til. Den siste graviditeten var skikkelig tøff for meg.

n/a Vis mer

Simpson har også datteren Maxwell (9) og sønnen Ace (8), og forteller til nettstedet at det å bli mor igjen som 38-åring var mye hardere enn hun hadde sett for seg.

I januar avslørte popstjernen at hun var innlagt med bronkitt i forbindelse med fødselen av Birdie. Infeksjonen ble så ille at hun måtte kobles til en pustemaskin.

Datteren ble tatt med keisersnitt og veide omtrent 4,9 kilo. Selv veide 41-åringen 117 kilo på det meste.

Simpson hadde også store problemer med sure oppstøt, samt at hun svulmet så mye opp i beina at hun spurte fansen om hjelp.

- Det er bare noe man ender opp med å akseptere, deler trebarnsmoren med Us Weekly, og sikter til alle problemene rundt sin siste graviditet.

- Jeg fikk et fantastisk barn ut av det som jeg forguder og elsker. Det er hun som er sjefen i huset. Hun er definitivt den som blir mest hørt, røper hun videre.

Var fornøyd med to

Til tross for at Jessica Simpson hevder at hun er ferdig med barn, så er det likevel ikke noe som kan tas med hundre prosent sikkerhet.

I 2017, da hun og ektemannen kun hadde Maxwell og Ace, fortalte hun nemlig til Ellen DeGeneres at hun var mer enn fornøyd med en familie på fire.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

- Jeg har satt inn en spiral. Ingenting skal inn i den livmoren. Takk Gud for at jeg har to vakre barn. Jeg skal ikke ha et tredje, påpekte hun den gang, ifølge nettstedet.

Ett år senere kunne Simpson derimot avsløre at hun var gravid igjen.

«OVERRASKELSE», skrev artisten den gang på det første av to bilder hvor Maxwell og Ace poserte med to store ballonger.

På bilde nummer to ble babynyheten delt, med rosa ballonger og følgende tekst, som også avslørte kjønnet på babyen:

«Denne lille jenta vil gjøre oss til en familie på fem. Vi kunne ikke vært lykkeligere over å annonsere denne dyrebare velsignelsen i livet».

LES OGSÅ: - Første påske uten barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer