Martin Danielle og Alexandra Backström:

Deler stor nyhet

- Vi føler oss enormt heldige.

GLADNYHET: Kjendisparet avslører at de skal bli til en familie på fire. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GLADNYHET: Kjendisparet avslører at de skal bli til en familie på fire. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Martin Danielle (33) og kjæresten Alexandra Backström (33) skal bli foreldre igjen, omtrent tre år etter at de ble far og mor for første gang. Det røper sistnevnte i et innlegg på Instagram.

«Velkommen baby, sommer 2022!», skriver hun blant annet.

Paret ble foreldre for første gang i 2019. To år etter var de begge ærlige overfor Se og Hør om at de gjennomgikk fødselsdepresjon etter sønnens ankomst. Det kommer også frem i innlegget.

«Etter å ha delt min fødselshistorie, så var det et spørsmål som gikk igjen i innboksen min: Tør du tenke på å gjøre det igjen? Og sannheten er at jeg veldig lenge tenkte at vi var godt fornøyd med et barn. Men så var det noe som våknet i meg - jeg ville faktisk gjøre det en gang til. Og nå har det skjedd», skriver Backström, og fortsetter:

«Det var mye å ta innover seg i starten, men vi skal bli en familie på fire. Fire i gjengen, og Alf skal få verdens fineste gave i et lite søsken for livet. Jeg vet denne gangen hva jeg går til, og jeg vet hvilke spørsmål og behov jeg har. Vi ville få bekreftet at alt sto bra til med den lille før vi delte det med verden, nå er vi klare, og vi føler oss enormt heldige som får oppleve dette igjen».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer