Martin Danielle og Alexandra Backström:

Deler stor nyhet

- Vi føler oss enormt heldige.

GLADNYHET: Kjendisparet avslører at de skal bli til en familie på fire. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GLADNYHET: Kjendisparet avslører at de skal bli til en familie på fire. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Martin Danielle (33) og kjæresten Alexandra Backström (33) skal bli foreldre igjen, omtrent tre år etter at de ble far og mor for første gang. Det røper sistnevnte i et innlegg på Instagram.

«Velkommen baby, sommer 2022!», skriver hun blant annet.

Paret ble foreldre for første gang i 2019. To år etter var de begge ærlige overfor Se og Hør om at de gjennomgikk fødselsdepresjon etter sønnens ankomst. Det kommer også frem i innlegget.

«Etter å ha delt min fødselshistorie, så var det et spørsmål som gikk igjen i innboksen min: Tør du tenke på å gjøre det igjen? Og sannheten er at jeg veldig lenge tenkte at vi var godt fornøyd med et barn. Men så var det noe som våknet i meg - jeg ville faktisk gjøre det en gang til. Og nå har det skjedd», skriver Backström, og fortsetter:

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

«Det var mye å ta innover seg i starten, men vi skal bli en familie på fire. Fire i gjengen, og Alf skal få verdens fineste gave i et lite søsken for livet. Jeg vet denne gangen hva jeg går til, og jeg vet hvilke spørsmål og behov jeg har. Vi ville få bekreftet at alt sto bra til med den lille før vi delte det med verden, nå er vi klare, og vi føler oss enormt heldige som får oppleve dette igjen».

Forlovet seg

Artisten har tidligere vært å se som dommer i sangkonkurransen «The Voice» på TV 2. Han er kjent som DJ fra elektronikaprosjektet «CLMD».

Backström er tidligere Miss World Norway, og paret har vært i et forhold siden 2015. I oktober 2019 ble de foreldre til lille Alf Gustav.

- Vi er veldig lykkelige, fortalte den nybakte pappaen til Se og Hør den gang.

FORELDRE: Skuespiller Herbert Nordrum og musiker Emilie Nicolas har fått barn. Video: NRK Vis mer

Et knapt år senere kunne paret også avsløre at de hadde forlovet seg.

- Det føles fantastisk å være forlovet. Selv om vi kanskje «sealed the deal» med å få et barn sammen, så er det veldig hyggelig å bli gjort litt stas på med et klassisk, romantisk frieri, sa hun til TV 2 den gang.

LES OGSÅ: - Gruet meg til å fortelle at jeg var gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer