Deler stor nyhet

- Han er en perfekt perfeksjon.

GLADNYHET: Skuespilleren og kjæresten Clara Berry røper gladnyhet. Foto: Skjermdump fra Instagram / kjapa
GLADNYHET: Skuespilleren og kjæresten Clara Berry røper gladnyhet. Foto: Skjermdump fra Instagram / kjapa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai fikk «Riverdale»-fansen seg en hyggelig overraskelse, da Keneti James Fitzgerald Apa (24), best kjent som KJ Apa, kunne avsløre at kjæresten ventet barn.

Nyheten delte skuespilleren først på sin Instagram-profil, der man så et bilde av ham sammen med kjæresten Clara Berry (27) ligge på sofaen, hvor Berry viste frem det som liknet en babymage.

Paret bekreftet graviditeten ytterligere på hennes Instagram-konto, da hun selv delte flere bilder av seg selv mens hun viste frem magen.

I kommentarfeltet skrev KJ Apa «Hun er gravid», hvorpå Berry svarte «Vi er», etterfulgt av et rødt hjerte, ifølge People.

Nå skal paret ha blitt foreldre.

«To menn i livet mitt»

Det er den nybakte moren selv som deler den gledelige nyheten. Det gjør hun i kjent stil med et bilde på Instagram. Bildet viser to små barnehender, som overlapper det som ser ut til å være Berrys hånd.

I bildeteksten kommer det frem at Hollywood-paret 23. september fikk en sønn, som de har gitt navnet Sasha Vai Keneti Apa.

«Han er en perfekt perfeksjon. Jeg er den heldigste som nå har to menn i livet mitt, til å fylle hjertet med denne kosmiske gigantiske enorme kjærligheten», skriver hun, etterfulgt at et hjerte og en flamme-emoji.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.