Deler stor nyhet

- Han er en perfekt perfeksjon.

GLADNYHET: Skuespilleren og kjæresten Clara Berry røper gladnyhet. Foto: Skjermdump fra Instagram / kjapa
GLADNYHET: Skuespilleren og kjæresten Clara Berry røper gladnyhet. Foto: Skjermdump fra Instagram / kjapa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai fikk «Riverdale»-fansen seg en hyggelig overraskelse, da Keneti James Fitzgerald Apa (24), best kjent som KJ Apa, kunne avsløre at kjæresten ventet barn.

Nyheten delte skuespilleren først på sin Instagram-profil, der man så et bilde av ham sammen med kjæresten Clara Berry (27) ligge på sofaen, hvor Berry viste frem det som liknet en babymage.

Paret bekreftet graviditeten ytterligere på hennes Instagram-konto, da hun selv delte flere bilder av seg selv mens hun viste frem magen.

I kommentarfeltet skrev KJ Apa «Hun er gravid», hvorpå Berry svarte «Vi er», etterfulgt av et rødt hjerte, ifølge People.

Nå skal paret ha blitt foreldre.

VENTER BARN: Naima Maresse markerte seg i «Ex on the beach» og «Ex and the city» for et par år siden - nå venter hun barn. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

«To menn i livet mitt»

Det er den nybakte moren selv som deler den gledelige nyheten. Det gjør hun i kjent stil med et bilde på Instagram. Bildet viser to små barnehender, som overlapper det som ser ut til å være Berrys hånd.

I bildeteksten kommer det frem at Hollywood-paret 23. september fikk en sønn, som de har gitt navnet Sasha Vai Keneti Apa.

«Han er en perfekt perfeksjon. Jeg er den heldigste som nå har to menn i livet mitt, til å fylle hjertet med denne kosmiske gigantiske enorme kjærligheten», skriver hun, etterfulgt at et hjerte og en flamme-emoji.

Kommentarfeltet flommer over av gratulasjoner til de nybakte foreldrene, blant andre fra KJ Apas «Riverdale»-kolleger.

GRAVID: Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», forteller hvorfor hun ikke liker å være gravid. Video: Rød Løper Vis mer

Camila Mendes (27) skriver følgende:

«For et nydelig navn. Gratulerer Clara!»

«Rivers nye bestevenn», har Vanessa Morgan (29) kommentert, og sikter til sønnen River, som hun ønsket velkommen til verden tidligere i år.

Delte nakenbilde

KJ Apa og Clara Berry sparket i gang romanseryktene høsten 2020, etter av førstnevnte delte flere bilder av en naken kvinne, som blant annet lå på magen på en murkant.

Kvinnen viste seg raskt å være modellen Clara Berry, og kjærligheten ble på mange måter bekreftet da hun la igjen en kommentar under bildene.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

«JTM», skal hun ha skrevet ifølge People, som er forkortelse for de franske ordene «Je t'aime», oversatt til «Jeg elsker deg». Berry er opprinnelig fransk.

Paret har siden holdt sammen, og deler hyppig bilder av hverandre i sosiale medier.

Skilt etter babynyhet

Apa er imidlertid ikke den eneste «Riverdale»-stjernen som har rukket å få barn mellom slagene. I juli 2020 ble det nemlig kjent at også Vanessa Morgan var gravid, med ektemannen Michael Kopech (25).

«Jeg er overlykkelig over å ønske min lille babygutt velkommen til denne verden i januar. Det er som om alt jeg trodde betydde noe i livet, har endret seg fullstendig», skrev Morgan blant annet på Instagram, til en video som avslørte at paret ventet en liten gutt.

Kort tid etter babynyheten ble delt, ble det derimot kjent at Kopech hadde søkt om skilsmisse, etter et halvt år langt ekteskap.

I slutten av januar ble parets sønn, ved navn River, født. Kort tid etter begynte imidlertid spekulasjoner om hun hadde funnet tilbake til eksmannen å spre seg, da Morgan delte bilder av eksmannen på sosiale medier, ifølge US Weekly.

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud forteller åpner opp om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

LES OGSÅ: - Vanskeligste valget i mitt liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer