Jordana Brewster:

Deler stor nyhet

Tar forholdet et steg videre.

GLEDELIG NYHET: Jordana Brewster deler gladnyhet på Instagram. Foto: Chris Chew / Shutterstock / NTB
GLEDELIG NYHET: Jordana Brewster deler gladnyhet på Instagram. Foto: Chris Chew / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren og modellen Jordana Brewster (41) er mest kjent for sin rolle som Mia Toretto i actionfilmene «The Fast and the Furious».

På privaten har hun tidligere vært gift med film- og TV-produsenten Andrew Form (52). I løpet av de tretten årene de var sammen fikk de sønnene Julian (8) og Rowan (5).

Nå skal imidlertid 41-åringen nok en gang gå ned midtgangen. Hun og kjæresten, Mason Morfit (44), har nemlig forlovet seg. Det melder blant andre People.

Gladnyheten deler «The Fast and the Furious»-stjernen med sine over fire millioner følgere på Instagram.

«JB, snart JBM».

Det skriver hun til et bilde av seg selv og kjæresten, hvor man kan se en gigantisk diamantring på hennes venstre ringfinger. Initialene i teksten er sannsynligvis Jordana Brewster, som hinter om at hun vil ta forlovedens etternavn, og dermed bli Jordana Brewster Morfit.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Møttes da de var gift

Brewster ble først linket til Morfit i fjor sommer da duoen ble observert da de holdt hender i Santa Monica i California.

44-åringen er administrerende direktør i ValueAct Capital, som er et investeringsselskap, og var tidligere i styret for Microsoft fra 2014 frem til han trakk seg i 2017, ifølge nettstedet.

I et intervju med magasinet Glamour i juni kunne Brewster avsløre at hun faktisk hadde møtt forloveden fire år tidligere. Da var imidlertid både hun og Morfit gift på hver sin kant.

De to møttes igjen i San Francisco fire dager etter at Brewster og Form bestemte seg for å skilles, ifølge skuespilleren. Nøyaktig når de to ble et par er ikke kjent, men nå har de i alle fall tatt forholdet ett steg videre og forlovet seg.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

Møttes på jobb

Brewster og eksmannen møtte hverandre for første gang under innspillingen av filmen «The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning» i 2005. I filmen hadde Brewster en av rollene, mens Form var produsent.

- Vi startet å date i all hemmelighet, du vet. Vi hang sammen i traileren min, for ellers ville det ha vært uprofesjonelt, fortalte «The Fast and the Furious»-stjernen til InStyle i forkant av bryllupet, ifølge People.

- Men hver dag hadde Andrew på seg noen arbeidsstøvler på settet, og hvis jeg ble filmet eller hvis det var utstyr i veien, så jeg alltid etter skoene hans. Det var komfortabelt å vite at han var i nærheten, la 41-åringen til.

SINGEL IGJEN: Etter fire måneder, forlovet Max Ehrich og Demi Lovato seg, men etter to måneder, ble det slutt. Nå bekrefter endelig Lovato bruddet. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

Fridde med luksusring

Etter at innspillingen av filmen var ferdig høsten 2005, hadde de allerede blitt uatskillelige, og de reiste sammen til Bahamas der de feiret jul sammen. Kort tid etterpå flyttet Brewster inn i Forms bolig i Hollywood Hills i Los Angeles.

Form fridde til 41-åringen etter at de hadde vært sammen i ett år, med en forlovelsesring bestående av platina, diamanter og smaragder.

Nå er det imidlertid en annen ring som pryder hånden til skuespilleren, før Brewster skal gifte seg for andre gang.

LES OGSÅ: «Tatt på fersken» etter Met-gallaen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer