Abigail Breslin:

Deler stor nyhet: - Hun sa ja

Stjerneparet har tatt forholdet ett steg videre.

FORLOVET: Skuespiller Abigail Breslin deler gladnyhet. Foto: Image Press Agency / NurPhoto / Shutterstock / NTB
FORLOVET: Skuespiller Abigail Breslin deler gladnyhet. Foto: Image Press Agency / NurPhoto / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Abigail Breslin (25), kjent fra blant annet filmene «Little Miss Sunshine» og «My Sister’s Keeper», deler en svært hyggelig nyhet med følgerne sine på Instagram.

I innlegget avslører skuespilleren at hun har forlovet seg med kjæresten Ira Kunyansky. På bildet ser man stjernens venstre hånd hvor forlovelsesringen er godt plassert.

«Duh», skriver hun, etterfulgt av emneknaggen #jegerforlovet

I kommentarfeltet strømmer det inn med gratulasjoner til Breslin, blant annet fra The Pussycat Dolls-stjernen Nicole Scherzinger (43) som skriver: «Så glad på dine vegne», mens skuespiller Elle Fanning (23) følger opp med:

«Åååå, gratulerer!»

Kunyansky har også delt et innlegg i anledning frieriet.

«Hun sa ja», skriver han til flere bilder av dem sammen.

På to av bildene ser man duoen posere på stranden hvor Breslin stolt viser frem forlovelsesringen sin.

Den tidligere Oscar-nominerte skuespilleren og forloveden har vært et par siden 2017. Det var først da Breslin begynte å dele bilder av ham på Instagram.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Ikke sett på som voksen

Det var i 2006 Breslin var å se i filmen «Little Miss Sunshine». I juli i fjor innrømmet hun at folk ikke klarer å innse at hun er blitt voksen på grunn av rollen hun hadde i filmen.

- Noen ganger glemmer folk at jeg er 25 år gammel og ikke 9 år lenger, fortalte hun til det britiske byrået iNews, ifølge US Weekly.

FRIERI: Chris nyhus overrasker kona Monica Nyhus med et frieri. Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

Breslin understreket at hun ikke hadde annet enn gode ting å si om filmen, men at hun gjerne vil spille i noen voksenroller.

- Det er søtt på en måte fordi jeg tror folk følte seg knyttet til den rollen og filmen. De vil at jeg skal være Olive (rollen hun spilte, journ.anm.). Jeg forstår det, og jeg vil alltid ha litt Olive i meg, men jeg vil prøve nye ting, fortsatte hun.

Mistet faren

Skuespillerens forlovelse kommer etter en tung tid i livet hennes. I februar i fjor døde faren, Michael Breslin, av corona.

«Vanskelig å skrive dette. Vanskeligere enn jeg trodde. Jeg er i sjokk og ødelagt. Klokken 18.32 gikk min søte, perfekte, fantastiske, heroiske, flotte pappa bort etter at familien min og jeg sa farvel. Det var covid-19 som sørget for at min kjære pappas liv ble for kort», skrev hun i et hjerteskjærende innlegg på Instagram.

I innlegget fortalte skuespilleren om hvem faren hennes var, samt la ved en rekke bilder av ham fra ulike tider i livet. Hun skrev at han elsket de enkle tingene i livet, som kaffe, dyr og grillmat.

«Han elsket å ta bilder, å fly, gode middager, musikk fra 50- og 60-tallet, den gode sofaen, kenyansk fjellkaffe, morsomme YouTube-videoer, e-post-tråder, rare dikt, politikk, og han elsket meg, mine brødre og min mor», stod det videre.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

LES OGSÅ: Kreftsyk TV-profil døde: - Ufattelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer