Veronica Johansen Rasmussen:

Deler stor nyhet: - Helt sykt

Tidligere «Sommerhytta»-deltaker røper leilighetskjøp.

BOLIGEIERE: Victoria Johansen Rasmussen og samboeren Markus har endelig kjøpt seg drømmeleiligheten. Foto: Privat
BOLIGEIERE: Victoria Johansen Rasmussen og samboeren Markus har endelig kjøpt seg drømmeleiligheten. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Nå er over ett år siden den femte sesongen av «Sommerhytta» rullet over TV-skjermene, hvor far og datter Kurt Rasmussen (50) og Veronica Johansen Rasmussen (27) vant sin egenbygde hytte.

Etter deltakelsen kunne sistnevnte avsløre at hun og samboeren Markus (28) hadde totalrenovert leiligheten sin i Oslo, med god hjelp fra faren og lillebroren Vetle.

Nå bærer det imidlertid ut på nye eventyr. Overfor Se og Hør røper Rasmussen at hun og samboeren har gått til innkjøp av det hun beskriver som drømmeleiligheten.

VISER FREM: Sara og Ibrahim vant «Sommerhytta» 2022. Her viser de frem vinnerhytta. Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Ganske stresset

Det betyr at 27-åringen nå skal selge leiligheten sin i Oslo. Hun og samboeren har nemlig vært sammen i tre år, og bodd sammen i to. Nå følte de at det var på tide å kjøpe noe sammen.

- Vi har tittet på leiligheter en stund, da vi har ønsket å kjøpe noe sammen og få oss en større bolig. Vi har ikke vært så seriøse i prosessen at vi har gått på visninger eller ordnet med finansieringsbevis, men for litt over to uker siden kom vi over drømmeleiligheten, røper hun.

TOTALRENOVERTE: Sammen med samboeren og familien totalrenoverte Rasmussen sin forrige leilighet, som nå skal legges ut for salg. Foto: Privat
TOTALRENOVERTE: Sammen med samboeren og familien totalrenoverte Rasmussen sin forrige leilighet, som nå skal legges ut for salg. Foto: Privat Vis mer

Paret falt pladask for leiligheten, og da Rasmussen skulle melde interesse for den, var budrunden allerede i gang.

- Da ble vi ganske stresset, men rådførte oss med familie og kontaktet banken. Vår bank fikk vi ikke tak i siden klokken hadde passert 16 på en fredag, men megler satt oss i kontakt med en annen bank som fikset finansieringsbevis til oss på ti minutter!

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh, ambassadør for Reality Awards, fikk da hun stilte dem et uvanlig spørmsål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

På spørsmål om det ble en intens budrunde, svarer hun følgende til Se og Hør:

- Nei, det som heller var intenst var å få på plass alt for å kunne legge inn bud. Vi merket at det kanskje begynte å gå mot slutten av budrunden, fordi de andre budgiverne la på mindre summer nå, enn i starten. Vi la dermed inn et bud på 150 000 kroner over det forrige man la inn, og det ble det eneste budet vi la inn før vi fikk telefon fra megler.

Kort tid etter kunne paret omsider juble over at de vant budrunden, og er nå helt ferske boligeiere til en leilighet på St. Hanshaugen i Oslo.

- Egentlig helt sykt

Videre forteller Rasmussen at de måtte punge ut med 7,1 millioner kroner for leiligheten, som ligger på 71 kvadratmeter.

- Leiligheten har stukkatur, rosett, fløydører, store vinduer, originalt tregulv, peis og ikke minst en takhøyde på 3 meter - rett og slett alt jeg har drømt om. For Markus har det nok ikke vært like viktig å finne en leilighet som har alle disse kriteriene, men han er veldig fornøyd han også!

GLADE: Leilighetskjøpet for kjæresteparet ble svært spontant. Nå gleder de seg til å flytte inn og komme i orden. Foto: Privat
GLADE: Leilighetskjøpet for kjæresteparet ble svært spontant. Nå gleder de seg til å flytte inn og komme i orden. Foto: Privat Vis mer

Paret tok imidlertid en råsjans og kjøpte leiligheten usett, og visste ikke helt om den ville leve opp til forventningene.

- Det er jo egentlig helt sykt å kjøpe en så dyr leilighet usett, men vi hadde jo tross alt sett annonsen - som så veldig lovende ut! I tillegg tenkte vi at «nå må vi bare satse litt, man må ta litt sjanser her i livet» og et boligkjøp er som regel ikke det dummeste man gjør. Det er viktig å være litt gæren!

Vinneren av «Sommerhytta» 2022 er kåret, men det var ikke alt som gikk som det skulle under finalen. Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Du forteller jo at leilighetskjøpet ble ganske spontant, hvordan føles det å være eier av ny leilighet?

- Det var helt klart mye adrenalin og litt hjertebank rett etter vi fikk beskjeden om at den ble vår, men nå har det sunket litt inn og vi er veldig fornøyde og gleder oss stor til å flytte inn i ny leilighet i oktober.

- Kommer dere til å pusse opp noe?

- Leiligheten er veldig fin og i god stand, så det blir nok ikke så mye oppussing, hvert fall ikke med det første. På sikt kan det hende vi fikser litt på badet, avslutter hun.

LES OGSÅ: - Den perfekte dramaoppskrift

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer