Chris Carmack:

Deler stor nyhet:
- Beste overraskelsen

Livet smiler for Hollywood-stjernen Chris Carmack.

LYKKELIGE: Chris Carmack og kona Erin Slaver har god grunn til å smile for tida. Foto: Instagram
LYKKELIGE: Chris Carmack og kona Erin Slaver har god grunn til å smile for tida. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Chris Carmack (41) er for de fleste kjent fra store suksesserier som «The O.C.» og «Grey's Anatomy». Men det er ikke bare på karrierefronten det har gått bra for 41-åringen.

På privaten har han vært gift med Erin Slaver siden 2018, og sammen har de dattera Kai (5). I mars kunne de imidlertid røpe at de ventet barn nummer to, og nå er endelig ventetiden over. Det skriver People.

Paret røpte familieforøkelsen i et felles Instagram-innlegg. Der kunne de fortelle at de hadde fått en datter, og at hun ble født to uker for tidlig.

«Vi har fått en baby! Cielle Estee Carmack, (det betyr himmelen og stjernene), og det er akkurat det hun er for oss. Født to uker for tidlig, 10. mai, hun er den beste overraskelsen vi kunne sett for oss».

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

I innlegget har de delt en rekke bilder av den nyfødte jenta og seg selv. Babyen er pyntet med en rosa sløyfe for anledningen.

Paret holdt nyheten om graviditeten hemmelig helt fram til termin bare var ni uker unna. Avsløringen var det Slaver som sto bak, da hun delte et bilde av seg selv og ektemannen på bildedelingstjenesten.

«Hvordan feirer du din andre baby? Med en FIESTA å klart», skrev hun den gang.

Duoen ble for første gang foreldre i 2020, da de kunne ønske dattera Kai velkommen til verden. Nå er de en familie på fire.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug delte klipp fra fødestua i en episode av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Får nådeløs kritikk: «Søppel»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer