Suzanne Svanevik:

Deler stor nyhet: - Overveldende

- Verste og beste jeg noensinne har gjort.

BLE MAMMA: Suzanne Svanevik ble nylig mamma til en liten jente. Foto: Privat
BLE MAMMA: Suzanne Svanevik ble nylig mamma til en liten jente. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år ble det kjent at treningsinfluenseren Suzanne Svanevik (25) og samboeren Alexander Hansen (28) skulle bli foreldre.

- Vi gleder oss masse. Så stas! skrev hun til VG den gang.

Nå deler hun gladnyheten om at babyen har blitt født.

Det avslører hun til sine 366 000 følgere på Instagram. I innlegget kommer det også frem at paret har blitt foreldre til en liten jente som har fått navnet Vendela.

Dattera kom til verden 25. november.

Instagram-innlegget viser et bilde av den nybakte moren som har datteren godt plassert i armene sine.

DRITSKUMMELT: Cecilie Kåss Furuseth avslørte 30.desember i fjor at hun hadde blitt mor til en liten gutt. Her har hun vært på «P3morgen» og snakket om fødselen. Video: NRK Vis mer

- Vi koser oss

Overfor Se og Hør forteller Svanevik at det føles overveldende, litt skummelt, men mest av alt fantastisk å ha blitt mamma for første gang.

På spørsmål om hvordan de første dagene har vært som nybakt mor, svarer hun:

- Det er jo et nytt menneske som vi skal lære å kjenne, nye rutiner som skal dannes og en ny tilværelse. De første dagene har likevel vært veldig fine og vi koser oss.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og tidligere i år ble de foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

Svanevik forklarer videre at det var nervepirrende å ikke vite hva hun gikk til før fødselen skulle skje:

- Ellers vil jeg si at det er det verste og beste jeg noensinne har gjort. For en opplevelse.

- Hvordan har svangerskapet vært?

- Jeg har hatt svært lite plager og hatt energi til det meste, så jeg synes det har gått ganske fint hele veien, svarer treningsprofilen.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug delte klipp fra fødestua i en episode av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Videre forklarer Svanevik at hun trente nesten likt som tidligere gjennom hele svangerskapet.

- Men selvfølgelig ikke med like tung vekt eller like høy intensitet som tidligere. Jeg har ikke forventet noe, men heller lyttet godt til kroppen og aldri gjort noe som føles ubehagelig, forklarer hun.

Gikk viralt

Svanevik som kommer fra Bergen, ble for alvor kjent da hun bare var tenåring.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i fjor. Kort tid senere delte de en YouTube-video om fødselshistorien. Vis mer

På den tiden delte hun aktivt treningsvideoer på YouTube, hvor hun briljerte styrkeøvelser som ble svært populær verden rundt.

Det er spesielt videoen hvor bergensjenta tok push-ups mens hun sto på hendene, 105 kilo i markløft, pull-up etter pull-up og 85 kilo i knebøy, som ble en enorm hit.

LES OGSÅ: - Dette er dager etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer