Megan Fox og Machine Gun Kelly:

Deler stor nyhet: - Gått gjennom helvete

Stjerneparet har tatt forholdet et steg videre.

FORLOVET: Stjerneparet røper forlovelse. Foto: Diggzy/Jesal/Shutterstock/NTB
FORLOVET: Stjerneparet røper forlovelse. Foto: Diggzy/Jesal/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For snart to år siden, i mai 2020, ble det kjent at den amerikanske modellen og skuespilleren Megan Fox (35) skulle separere seg fra ektemannen Brian Austin Green (48).

Da bekreftelsen kom, hadde ryktene om en skilsmisse allerede sirkulert i flere uker. Paret ble sammen i 2004, giftet seg seks år senere og fikk tre barn i løpet av forholdet.

To måneder senere bekreftet Fox at hun hadde funnet lykken med artisten Richard Colson Baker (31), bedre kjent under artistnavnet Machine Gun Kelly.

Da hadde det allerede i lang tid gått rykter om at det hadde oppstått søt musikk mellom de to turtelduene. Nå tar stjerneparet forholdet et steg videre.

VEKKER OPPSIKT: Megan Fox etterlot lite til fantasien på gårsdagens Video Music Award-utdeling. Video: Entertainment Tonight. Reporter: Jonas Andersen Vis mer

Forlovet

Etter å ha vært kjærester i halvannet år, gikk artisten nemlig ned på kne - og Fox sa ja!

Det røper sistnevnte i et Instagram-innlegg natt til torsdag norsk tid.

- I juli 2020 satt vi under dette treet. Vi ba om magi. Vi var uvitende om smerten som ville møte oss i løpet av en så kort periode. Uvitende om hva forholdet ville kreve av oss, men beruset av kjærligheten. Og karmaen, skriver modellen.

Hun fortsetter:

- Halvannet år senere har vi gått gjennom helvete sammen, og etter å ha ledd mer enn jeg noen gang kunne forestilt meg, ba han meg om å gifte seg med ham. Og jeg sa ja … og så drakk vi hverandres blod. 11.01.2022.

Også artisten har delt gladnyheten med sine fans. Det gjorde han i et innlegg på Instagram, med en video av den spesielle diamantringen.

- Ja, i dette og alle andre liv. Jeg tok henne tilbake til stedet vi forelsket oss, og under de samme grenene ba jeg henne om å gifte seg med meg.

Han forklarer også betydningen bak den todelte diamantringen.

- Jeg vet at tradisjonen er én ring, men sammen med Stephen Webster designet jeg to: smaragden (hennes fødselsstein) og diamanten (min fødselsstein). De trekker sammen som to halvdeler av samme sjel og danner et hjerte som symboliserer vår kjærlighet.

Ikke perfekt

Under et intervju med britiske GQ Magazine i fjor høst avslørte stjerneparet at forholdet ikke bare har vært en dans på roser.

- Det skal være lett, men også vi går til helvete med hverandre. Det er uten tvil både ekstase og smerte. Jeg vil ikke at folk skal tro at forholdet vårt er perfekt, forteller Machine Gun Kelly.

MÅTTE SPY: Megan Fox har gjestet «Jimmy Kimmel Live», der forteller hun om sin opplevelse med Ayahuasca. Video: ABC Vis mer

Fox på sin side sier at de absolutt har euforiske høyder og øyeblikk, men at det ikke er en dans på roser av den grunn:

- Dette forholdet er intenst, innrømmer hun.

LES OGSÅ: «Droppet» Megan for datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer