Jodie Sweetin:

Deler stor nyhet: - For alltid

«Full House»-stjernen Jodie Sweetin og kjæresten tar forholdet et steg videre.

FORLOVET: Jodie Sweetin og kjæresten har forlovet seg. Foto: Skjermdump fra Instagram
FORLOVET: Jodie Sweetin og kjæresten har forlovet seg. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For bare få dager siden kom den triste nyheten om at «Full House»-stjernen Bob Saget hadde gått bort, bare 65 år gammel. Skuespilleren og komikeren ble funnet død på et hotellrom i Florida, og hans bortgang har preget en hel verden med fans, og naturligvis hans nærmeste.

I ettertid har kjente og kjære delt sine kondolanser offentlig, også 65-åringens «Full House»-kolleger.

- Elsker deg

Nå kan imidlertid Jodie Sweetin (39), som spilte Sagets datter Stephanie Tanner i den aktuelle serien, dele en gladnyhet i sørgeperioden.

På Instagram, hvor hun tidligere har delt flere varme innlegg om sin avdøde TV-far, forteller hun nå at hun har fått ring på fingeren og skal gifte seg med kjæresten gjennom fire år, Mescal Wasilewski.

«Jeg elsker deg Mescal, for alltid. Du er min person. Kan ikke vente med å se hvilket liv vi har fremfor oss», skriver hun blant annet på bildedelingstjenesten, samtidig som hun viser frem den store ringen.

I kommentarfeltet er det allerede en rekke kjente personligheter som har sendt sine gratulasjoner til paret. Blant dem Candace Cameron Bure (45), som spilte Sweetins storesøster i «Full House».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer