Jodie Sweetin:

Deler stor nyhet: - For alltid

«Full House»-stjernen Jodie Sweetin og kjæresten tar forholdet et steg videre.

FORLOVET: Jodie Sweetin og kjæresten har forlovet seg. Foto: Skjermdump fra Instagram
FORLOVET: Jodie Sweetin og kjæresten har forlovet seg. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For bare få dager siden kom den triste nyheten om at «Full House»-stjernen Bob Saget hadde gått bort, bare 65 år gammel. Skuespilleren og komikeren ble funnet død på et hotellrom i Florida, og hans bortgang har preget en hel verden med fans, og naturligvis hans nærmeste.

I ettertid har kjente og kjære delt sine kondolanser offentlig, også 65-åringens «Full House»-kolleger.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

- Elsker deg

Nå kan imidlertid Jodie Sweetin (39), som spilte Sagets datter Stephanie Tanner i den aktuelle serien, dele en gladnyhet i sørgeperioden.

På Instagram, hvor hun tidligere har delt flere varme innlegg om sin avdøde TV-far, forteller hun nå at hun har fått ring på fingeren og skal gifte seg med kjæresten gjennom fire år, Mescal Wasilewski.

«Jeg elsker deg Mescal, for alltid. Du er min person. Kan ikke vente med å se hvilket liv vi har fremfor oss», skriver hun blant annet på bildedelingstjenesten, samtidig som hun viser frem den store ringen.

I kommentarfeltet er det allerede en rekke kjente personligheter som har sendt sine gratulasjoner til paret. Blant dem Candace Cameron Bure (45), som spilte Sweetins storesøster i «Full House».

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

«Gratulerer så mye søster. Elsker deg», skriver hun.

Paret bekreftet først forholdet i 2018, etter at skuespilleren hadde delt flere bilder av de to på Instagram.

«Finn deg noen som du kan dele denne type kjærlighet med. Ikke en som bare viser at han elsker deg en dag i år. En som ikke er redd for å se teit ut når de sier de elsker deg», skrev hun den gang.

39-åringen har vært gift tre ganger tidligere.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

Tre skilsmisser

Fra 2002 til 2006 var hun gift med Shaun Holguin før hun året etter skilsmissen ble smidd i hymens lenker med Cody Herpin. Paret gikk hver til sitt i 2010, to år før hun giftet seg på ny. Denne gang med Morty Coyle.

Sistnevnte eksteskap skulle vare i fire år, men Sweetin har tilsynelatende ikke gitt opp håpet om evig kjørlighet til tross for tre skilsmisser.

Skuespilleren har døtrene Zoie Laurel May Herpin (13) og Beatrix Carlin Sweetin-Coyle (11) fra tidligere ekteskap.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette fikk ikke seerne se. Her forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Røper detaljer om bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer