Kourtney Kardashian og Travis Barker:

Deler stor nyhet: - For alltid

Kourtney Kardashian og Travis Barker tar forholdet ett steg videre.

FORELSKET: Kourtney Kardashian og Travis Barker virker å være svært lykkelige sammen. Foto: Aff-USA / Shutterstock / NTB
FORELSKET: Kourtney Kardashian og Travis Barker virker å være svært lykkelige sammen. Foto: Aff-USA / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i januar i år at nyheten om at den eldste Kardashian-søsteren, Kourtney (42), og «Blink-182»-trommisen Travis Barker (45) hadde funnet kjærligheten.

De to turtelduene bekreftet forholdet etter at romanseryktene hadde florert rundt dem i flere måneder.

Siden den gang har Kourtney og Travis ikke lagt skjul på sin kjærlighet for hverandre i sosiale medier, og de deler titt og ofte kjærlige bilder. I sommer var det fullt oppstyr rundt paret da det gikk rykter om de hadde forlovet seg, noe som i etterkant viste seg å være falske rykter.

DRØY: Khloé Kardashian sin reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

Nå har de imidlertid bestemt seg for å ta forholdet ett steg videre, og går fra å være kjærester til å bli forlovede.

Avsløringen delte Kourtney selv på sin Instagram natt til mandag norsk tid.

På bildedelingstjenesten har hun delt to bilder av seg selv og trommeslageren. De står tett omslynget på en strand, midt i et hav av roser og levende lys.

Under bildene har hun skrevet «for alltid», noe også Travis har skrevet i kommentarfeltet.

OVERRASKER:Kourtney Kardashian overrasker som skuespiller i Netflix nye film «He's all that». Video: Se og Hør/Netflix Vis mer

- Elsker dere begge

Kourtneys yngre søster, Kim (40), har også lagt ut en kort videosnitt i sakte film på Twitter av det nyforlovede paret. På søsterens finger er det plassert en gigantisk diamantring, og til videoen skriver hun «KRAVIS FOR ALLTID».

Dette er 42-åringens første forlovelse, selv om hun tidligere har vært i et ti år langt forhold med Scott Disick (38). Sammen fikk de barna Mason (11), Penelope (9) og Reign (6).

Barker har på sin side vært gift to ganger tidligere, og har barna Alabama Luella (15) og Landon Asher (18) med ekskona Shoanna Moakler (46).

Både Alabama og Landon har delt sine gratulasjoner til faren og hans nye forlovede på Instagram.

GRATULERTE: Travis' datter var raskt ute med å gratulee det nyforlovede paret. Foto: Skjermdump Instagram
GRATULERTE: Travis' datter var raskt ute med å gratulee det nyforlovede paret. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

«Så glad på deres vegne, jeg elsker dere begge», skriver Alabama på bildedelingstjenestens historiefunksjon til et bilde av Kourtney og Travis.

LES OGSÅ: Slik svarer hun på babyspørsmål

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer