Lily Collins og Charlie McDowell:

Deler stor nyhet: - Elsker deg

Stjerneparet tok forholdet et steg videre.

GLADNYHET: Stjerneparet Lily Collins og Charlie McDowell avslører at de har giftet seg. Foto: Skjermdump fra Instagram / lilyjcollins
GLADNYHET: Stjerneparet Lily Collins og Charlie McDowell avslører at de har giftet seg. Foto: Skjermdump fra Instagram / lilyjcollins Vis mer
Publisert

I 2019 begynte ryktene å svirre om at «Emily in Paris»-stjernen Lily Collins (32) hadde falt for regissøren Charlie McDowell (38).

Kort tid senere bekreftet duoen romanseryktene ved å dele bilder av hverandre på hver sin Instagram-profil.

«Jeg har alltid ryggen din», skrev Collins til innlegget den gang.

Gladnyhet

Siden den gang har det gått slag i slag for stjerneparet, som i fjor kunne avsløre at de hadde forlovet seg.

«Jeg har ventet et helt liv på deg, og jeg kan ikke vente med å tilbringe resten av livet sammen», skrev Collins på Instagram til bilder fra frieriet.

Nå kommer det imidlertid enda en gladnyhet fra paret. I helgen ga de nemlig hverandre sitt ja i en intim seremoni som fant sted i Colorado.

Også denne nyheten deler skuespilleren på Instagram. People og E! News er blant mediene som omtaler saken.

På bildet kan man se paret kysse hverandre i frodige omgivelser.

«Jeg har aldri hatt lyst til å være noen andres mer enn jeg har ønsket å være din, og nå får jeg være kona di. 4. september 2021 ble vi offisielt hverandres for alltid. Jeg elsker deg over alt, Charlie McDowell», skriver hun til det romantiske bildet.

Innlegget har i skrivende stund fått godt over tre millioner likerklikk, og i kommentarfeltet strømmer det inn med gratulasjoner og gode ord til det nygifte paret.

«Gratulerer så mye, babe», skriver skuespiller Vanessa Hudgens (32), etterfulgt av flere emojier i røde hjerter.

«Så vakkert og gledelig», skriver Hollywood-stjernen Reese Witherspoon (45), mens kjendisdatter Sofia Richie (23) skriver følgende:

«Gratulerer! Glad i dere begge».

Det var duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslørte Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

Drøm ble til virkelighet

Kort tid senere delte imidlertid Collins nok et bilde fra bryllupet, men denne gangen fikk man se et nærbilde av paret. På bildet har Collins på seg en kappe med hette som matcher brudekjolen.

«Har aldri vært lykkeligere», skriver hun.

I nok et Instagram-innlegg ser man det nygifte paret posere ved en liten foss. Ifølge E! News er Collins' brudekjole fra Ralph Lauren, og hun skal ha fått god hjelp fra makeupartist Fiona Stiles, hårstylist Gregory Russell og manikyrist Thuy Nguyen til å ordne seg på den store dagen.

«Det som startet som et eventyr har nå blitt virkelighet. Jeg tror aldri jeg klarer å beskrive hvordan denne helgen har vært, men magisk er et ganske bra sted å starte», skriver hun.

McDowell har også delt et innlegg i anledning bryllupet.

«Jeg giftet meg med den mest sjenerøse og vakreste personen jeg kjenner. Jeg elsker deg, Lily Collins», skriver han.

Collins benyttet også anledningen til å kommentere ektemannens Instagram-innlegg. Hun skriver følgende:

«Jeg er så lykkelig over å være kona di».

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag deler Prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer

LES OGSÅ: Mener stjernekokken ødela bryllupet deres

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer