NYTER LIVET SOM MAMMA: Kourtney Kardashian elsker å tilbringe tid med sine tre barn, og nylig delte hun en rekke feriebilder fra sin tur til Nantucket. Foto: Kourtney Kardashian/Instagram
NYTER LIVET SOM MAMMA: Kourtney Kardashian elsker å tilbringe tid med sine tre barn, og nylig delte hun en rekke feriebilder fra sin tur til Nantucket. Foto: Kourtney Kardashian/Instagram Vis mer

Kourtney Kardashian:

Deler søte feriebilder

Realitystjernen nyter sommeren sammen med barna og eks-kjæresten Scott Disick.

Publisert

(Seoghør.no): Mange her til lands nyter sommerferien i store drag, og det samme gjelder for realitystjernen Kourtney Kardashian (38).

Hun ferierer nå på den idylliske øya Nantucket utenfor Massachusetts, sammen med sine tre barn Mason (7), Penelope (5) og Reign (2), samt barnas far og Kourtneys eks-kjæreste Scott Disick (34).

Den stolte moren har nå delt flere søte bilder av barna sine, der de klemmer og koser hverandre og hygger seg med is.

fearless love

Et innlegg delt av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

- Evig kjærlighet, har Kourtney skrevet under et bilde der hun gir minstesønnen Reign et kyss.

eternal love

Et innlegg delt av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Trebarnsmoren har, i likhet med andre kjendiser, tidligere fått kritikk for å kysse barna på munnen, men ser ikke ut til å bry seg om dette.

Kardashian delte også et bilde der Mason får et nuss av søsteren Penelope, og skrev:

- Betingelsesløs kjærlighet.

unconditional love

Et innlegg delt av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Gjenforent med eksen

Det overrasker også fansen, at Kourtney nå ser ut til å ha tatt eksen Scott inn i varmen. Eksene har prøvd å bevare vennskapet for barnas skyld, men det er ingen hemmelighet at Disicks alkohol-vaner og festing til tider har gått Kourtney på nervene.

true love

Et innlegg delt av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

De siste årene har trebarnsfaren vært innlagt på rehab flere ganger, i kjølvannet av at han mistet begge foreldrene sine med få måneders mellomrom. En rekke medier har tidligere meldt at Kourtney ønsket å ha full omsorgsrett for barna deres på grunn av Scotts livsstil.

Scott Disick i Kardashian-familien måtte på sykehus etter å ha drukket for mye alkohol. Video licensed from Splash TV Vis mer

Ung kjæreste

Etter bruddet i 2015, har begge blitt koblet til andre partnere. Scott har ikke ligget på latsiden, og har tilbragt mye tid med en rekke unge modeller, blant andre Ella Ross (19), Bella Thorne (19), Sofia Richie (18) og Bella Banos (20).

NY DAME HVER DAG: Etter å ha blitt dumpet av Kourtney har Scott prøvd å se gledene i singellivet, og koser seg stadig med nye damer. Her har han armen rundt en ung modell i Miami.
NY DAME HVER DAG: Etter å ha blitt dumpet av Kourtney har Scott prøvd å se gledene i singellivet, og koser seg stadig med nye damer. Her har han armen rundt en ung modell i Miami. Vis mer

Kardashian-stjernen har tidligere blitt koblet til popstjernen Justin Bieber (23), men har nå funnet tonen med modellen Younes Bendjima (23). Nylig var de to på het badeferie i den franske byen St-Tropez.

- Hun er singel og lever livet. Det er ingenting seriøst, og hun henger med han når hun har tid. Alle liker han, og det er veldig uskyldig, uttalte en kilde til People i mai.

Scott skal på sin side ikke være så begeistret for Kourtneys siste flørt.

- For ham så er det greit å henge med andre jenter, men når Kourtney møter noen, så blir han sur, sier en kilde til People.

Har ikke kommet over bruddet

Scott Disick og Kourtney Kardashian gikk hver til sitt i juli 2015, etter ni turbulente år sammen. Scott har prøvd å vinne tilbake eksen i lang tid, til tross for at han stadig har blitt avbildet i het omfavnelse med andre vakre kvinner.

VONDT BRUDD: Sommeren 2015 gikk Scott og Kourtney hver til sitt etter ni år sammen. Foto: NTB Scanpix
VONDT BRUDD: Sommeren 2015 gikk Scott og Kourtney hver til sitt etter ni år sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nylig avslørte Scott at han fortsatt ikke har kommet over Kourtney, i en ny episode av familiens realityprogram «Keeping Up With the Kardashians».

- Det føles som om jeg aldri vil komme over henne. Hun er mitt livs kjærlighet. Jeg prøver å gjøre alt for å være der for henne, men hun viser aldri noen som helst takknemlighet over noe av det.

- Jeg innser definitivt at mye av det som har skjedd er min feil og jeg tar gledelig ansvar for det. Jeg håper bare at hun en dag forstår at jeg aldri ønsker å være sammen med noen andre enn henne, sa han.

LES OGSÅ: Dro på badeferie med eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer